Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   App'en der finder din mobile arbejdsplads

App'en der finder din mobile arbejdsplads

Lad iPhone guide dig til kaffe, gratis WiFi og rolige omgivelser.

Står du i København og mangler det ideelle sted til dit frokostmøde, en halv times arbejde i stilhed eller har du brug for en god kop kaffe, mens du tjekker din mail?

Har du en iPhone 3GS, er der hjælp at hente hos den nye WorkSnug-app, der via augmented reality kan vise dig vej til den nærmeste cafe, kaffebar og lignende i København.

Du skal blot downloade den gratis WorkSnug-applikation hos iTunes, starte den og holde iPhonen op foran dig. WorkSnug åbner nu kameraets linse, så du kan se gaden foran dig, og på skærmen kan du se de nærmeste cafeer i området.

Finder du en interessant cafe, kan du klikke på navnet og læse anmeldelser samt informationer om stedet.

Du kan blandt andet få oplysninger om cafeen har gratis internet, om du kan lade din pc op, støjniveauet og - vigtigst af alt -om kaffen er god.

Vil du gerne besøge cafeen, kan du blot klikke på vejvisning, og iPhone vil derefter åbne Google Maps og vise dig vejen.

Du kan naturligvis selv skrive en anmeldelse af cafeen eller tilføje nye cafeer enten via din iPhone eller på WorkSnugs hjemmeside. Indtil videre dækker WorkSnug 14 storbyer, herunder London, Berlin, New York og nu også København.

Firmaet bag WorkSnug anmelder en del cafeer selv, men tanken bag app'en er, at den skal være brugerdrevet. Derfor har alle muligheder for at gå ind og lave en anmeldelse af deres yndlingscafe - og bare rolig, der er moderator på WorkSnug, så alle indlæg bliver læst igennem, inden de bliver offentliggjort.

Hvis du er hoppet på Twitter-bølgen, har du mulighed direkte fra WorkSnug-app'en at fortælle om den nye, lækre cafe med god kaffe og gratis WiFi, du har fundet.

WorkSnug-app?en er gratis, men sponsoreret af Plantronics der til formålet har udviklet en støjmåler, så du selv kan måle decibel-niveauet, når du sidder på cafeen. På den måde kan du være med til at vurdere stedets egnethed til et mobilt kontor.

Har du ikke iPhone, kan du glæde dig over, at understøttelse for Blackberry kommer i løbet af kort tid, og at firmaet bag WorkSnug også arbejder på en Android-applikation, der skulle komme senere på året.

Læs mere om WorkSnug her.


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikkel 14-06-2010 20:19:40

Er det ikke det google kalder Goggles?

0 0
Jesper Vejle Kristensen 16-06-2010 11:20:07

Jo, og Layar - og Wikitude

0 0

Om brug af cookies