Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Appen for gør-det-selv-manden [TIP]

Appen for gør-det-selv-manden [TIP]

Construction Calc er en supersmart app til dig, der kan lide at gøre det selv derhjemme. Du kan beregne materialeforbruget inden du går i gang.

Der er mange danskere, der vil betegne sig selv som en handyman eller -kvinde. Rigtig mange af os kan godt lide at gøre tingene selv, når det kommer til bygge- og reparationsprojekter i vores huse. Folk bygger rask vægcarporte, terrasser, udestuer og andre store byggeprojekter selv.

Læs også: iPhone er 'gør det selv'-mandens vigtigste værktøj, når IKEA-hylden skal monteres

Er man ægte gør-det-selv'er, har man med garanti værktøjskassen i orden, for ingen vil gå ned på udstyr, men nu kan du tilføje din smartphone til udvalget af værktøj.

Hvis du ikke helt har skruet hænderne på til så store byggeprojekter, er denne app ikke noget for dig, og så må du overveje i stedet for at benytte et professionelt tømrerfirma. Er du klar til at gøre det selv, så læs i stedet videre her.

Spar både tid og penge med denne app

Appen hedder Construction Calc og fås til Android i Google Play. Med den på din telefon kan du beregne præcis, hvad du skal bruge af materialer til dit aktuelle byggeprojekt.

På den måde undgår du på den ene side at stå efter byggemarkedets lukketid og mangle de søm eller lister, du har brug for for at kunne komme videre. På den anden side kan du også spare penge, fordi du ikke behøver at købe mere, end du bruger.

Construction Calc er amerikansk, men man kan heldigvis indstille den til at bruge vores europæiske måleenheder, så du ikke behøver at bøvle med feet og inches.

Gratis prøveperiode - herefter kun $9

Construction Calc kan prøves helt gratis i 24 timer, så du selv kan se, om den er noget for dig. Herefter skal du betale et engangsbeløb på $9, der i tidens kurs svarer til cirka 60 kroner. Der skal ikke spares mange søm og skruer, før du har tjent 60 kroner ind. Og faktisk ender det nemt med at blive det billigste stykke værktøj i din værkstøjkasse.

Du kan læse meget mere om Construction Calc her samt se screenshots fra appen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies