Apple åbner op for kryptopenge

I går løftede Apple sløret for iOS 8 og sammen med det et nyt set regler for App Store, som muliggør bitcoins

Apple åbner op for kryptopenge

Er man fan af diverse virtuelle valutaer og Apple på samme tid, har man haft det svært, da Apple ikke har tilladt virtuelle valutaer. Det er der dog åbnet op for med iOS 8, hvor Apple har ændret lidt i teksten af deres App Store Review Guidelines.

Teksten lyder nu: ”Apps må facilitere overførsel af virtuelle valutaer, så længe de gør dettet i overensstemmelse med alle statslige love i de områder, hvor de agerer.”

Læs også: Flappy Bird kommer tilbage til august

Det betyder altså, at det ikke længere er givet fra start, om en app, der kan handle med eksempelvis bitcoins, kan slippe igennem nåleøjet til Apples appportal.

Tilbage i februar begyndte Apple at trække apps tilbage, der handlede eller indeholdt bitcoins, som for eksempel Gliph og Blockchain, men nu kan de altså være på vej til et comeback.

Seneste nyt i sagen

Siden redaktionen publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 3/6/2014 blev sagen bragt videre med nyheden om Apple præsenterer OS X Yosemite – enhver iOS brugers drøm – Det videre forløb i sagen finder du her. Tjek de seneste nyheder om emnet her.