Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple advarer mod noget iPhone 6 tilbehør

Apple advarer mod noget iPhone 6 tilbehør

Nogle covers og cases kan forstyrre kameraet i iPhone 6 Plus, og derfor advarer Apple mod at bruge dem

Covers og cases med magneter eller metal i har haft den uforudsete effekt, at de har kunnet forstyrre kameraet i iPhone 6 Plus. Derfor advarer Apple mod brugen af cases og tilbehør med magneter og metal.

Læs også: Nye, strengere krav til iCovers

Apple har dog ikke været ude med stor fanfare og advare sine brugere. Advarslen mod disse uønskede påvirkninger står i et supportdokument, som Apple har opdateret i månederne efter lanceringen af iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Magnetismen kan påvirke den optiske billedstabilisering i iPhone 6 Plus, og det er grunden til, at nogle oplever problemer.

Læs også: Apple overvejer lille iPhone næste år

Ud over denne advarsel til kunderne så skulle Apple også have advaret nogle producenter. Deltagerne i Apples MFi-program, som står for Made For iPhone/iPad/iPod, har fået at vide, at det kan have en negativ virkning med metaller og magnetisme i deres tilbehør.

Ud over kameraet har nogle brugere også oplevet problemer med NFC-chippen i iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Dette er dog lige nu kun relevant i USA, hvor NFC bliver brugt i forbindelse med Apple Pay, som ikke er i Danmark endnu.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Hans Jákup Danielsen 15-12-2014 12:41:34

der har også været problem i mange år med tykke cover og blitz billeder (dette gælder ikke kun apple)

0 0
Per 16-12-2014 14:43:50

Men det er jo ikke hardware relateret..

0 0

Om brug af cookies