Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple: Aftenens store overraskelse

Apple: Aftenens store overraskelse

Apple har lanceret anden generation af den populære iPad, under navnet iPad 2, men det var ikke det, som var aftenens største overraskelse.

Under Apple’s store event, hvor iPad 2 og det nye iOS 4.3 blev præsenteret, var det for en gangs skyld ikke produkterne, som trak mest opmærksomhed til sig. De var mere eller mindre forventede.

Men den store overraskelse var, at det var Apple’s sygemeldte frontfigur Steve Jobs, der trådte frem på scenen ved starten af præsentationen - til et stort stående bifald.

De fleste havde nok forventet, at det var hans afløser Tim Cook, der ville præsentere iPad 2, eftersom det ikke er længe siden Steve Jobs er set på Stanford Cancer Center i Californien.

Steve Jobs så dog også tynd ud i går, men ellers frisk og i godt humør.

Præsentationen af iPad 2 i går har betydet prisnedsættelse på den første generation iPad’s.

Læs mere:
- Steve Jobs fravær kan blive katastrofal for Apple

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

sebQbe 03-03-2011 12:35:22

... at aftenens største overraskelse ved lanceringen af deres nye produkt var, at chefen var til stede.

0 0
Mikos 04-03-2011 14:22:45

Ja det er vel egentlig. Apple minder mig efterhånden mere og mere som en sekt.

Mon ikke snart mobilsiden.dk bliver relanceret som appletidende.dk? :D

0 0
04-03-2011 15:01:39

Det mest sølle er i ikke har lidt respekt for manden,trods alvorlig sygdom stiller han op og klarer det fint.MHT relancering af MS,så til trods for at det er blevet sagt 100vis af gange at samle artiklerne under et,både når det er Apple og HTC og for den sags skyld alle andre ikke kan lade sig udføre tja så må vi leve med det som det er.

0 0
Mikos 04-03-2011 16:31:50

Jeg tror han er ret ligeglad med om jeg viser ham respekt eller ikke. Han tjener kassen og det gør ham imun overfor alt andet end hans sygdom. ;)

Desuden er det da ret ubetænksomt af ham, at han stiller op når han nu er alvorlig syg. Hvordan kan man have respekt for det?

0 0
sebQbe 04-03-2011 20:47:06

Hov, jeg har skam masser af respekt for Steve Jobs. Altså, vi ved i princippet intet om Steve Jobs' helbredstilstand, så jeg vil ikke gøre mig klog på hvor alvorlig hans situation er.

På den ene side, så kan man sige at det er fantastisk at han er kommet sig og kunne stå på scenen i forgårs. På den anden side, så er det dybt bekymrende at Apple er nød til at have ham på scenen uanset fysiske tilstand for ikke at gøre investorende bange. Men vi har ingen muligheder for at vurdere om situationen er førstnævnte eller sidstnævnte, vi kan blot gisne. Eller noget helt tredje

Men lad mig skære min mening ud i pap.
Faktum er, at tablet markedet er i rivende udvikling. Men Apple formåede åbenbart ikke at overraske/imponere nok med deres nye tablet siden aftenens største overraskelse var Jobs' tilstedeværelse. Dét er ikke imponerende.

0 0
04-03-2011 21:15:24

Tror nu ikke at investorene er så nervøse,bare kig på Apples resultater,mht overraskelser,tja der var jo bare tale om en ny model,som dels er mindre,hurtigere osv,men bedst af alt nok at den holder prisen,og det kommer nok som en overraskelse for de andre som forsøger sig på tablet markedet uden større held.For hvor bliver de af?? De kan ikke sælges simpelthen fordi de ikke kan få prisen ned og derfor vil Ipad igen i år sælge vildt meget,jeg ser da frem til en tablet med Windows i en eller anden form,den ville godt kunne få mig til at skifte.

0 0
sebQbe 04-03-2011 22:33:34

Ang. investorene, så er denne artikel ganske interessant:
http://www.investingdaily.com/id/18212/apples-steve-jobs-is-sick-again-negative-catalyst-for-the-stock.html

Men jeg tror godt vi kan blive enige om at iPad 2 stadig er et bund solidt produkt, og at konkurrenterne på nuværende tidspunkt ikke kan måle sig. Overraskelsen udeblev godt nok (f.eks. skærm med højere opløsning), men desværre var det heller ikke nødvendigt for Apple at overraske. Der er åbenbart ingen at de store konkurrenter der er i stand til at lave en tilsvarende tablet til en lavere pris. Hvilket så i mine øjne er årets store overraskelse.

Så jeg ser på nuværende tidspunkt tablet krigen anno 2011 ikke som værende vundet af Apple, men som tabt af producenterne af årets Android tablets.

0 0

Om brug af cookies