Apple Airpods udskudt til næste år

Det kniber med den trådløse forbindelse: Apple trådløse AirPod-headset bliver yderligere forsinket.

Apple Airpods udskudt til næste år

Ved lanceringen af iPhone 7 gjorde Apple op med kablede headsets ved helt at fjerne jack-stikket – i stedet skulle der satses på trådløse løsninger.

Til formålet lancerede Apple ved samme lejlighed de nye AirPods, et trådløst headset der med sit smarte lade-etui kan klare sig i op til 24 timer på en optankning.

Apples løsning lader dog vente på sig. Oprindeligt lød det, at headsettet vil være salgsklart sidst i oktober, en dato der siden er skredet til udgangen af 2016.

Se også: ’Gør det selv projekt’: bor et hul til jackstik i iPhone 7

Kilder blandt Apples underleverandører estimerer nu, at denne tidsramme er for optimistisk. Nu lyder det, at de første leverancer først bliver i det nye år, omkring januar måned. Der bliver derfor ingen AirPods under juletræerne i år.

På Apples hjemmeside kan du, i modsætning til tidligere, ikke længere forudbestille AirPods. Under rubrikken ’tilgængelighed’ står beskeden: Ikke tilgængelig i øjeblikket.

Debutprisen på Apple Airpods lyder på 1.379 kroner.

Vil du finde en trådløs løsning til din iPhone 7, er der dog mange alternativer fra øvrige producenter at vælge imellem. Du kan med fordel skele til mobilsiden.dks guide for at finde de bedste alternativer.

Se også:  Apple: Derfor har vi fjernet jackstikket i iPhone 7

Efterfølgende om emnet

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek seneste nyt om temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 10/10/2016 publicerede vi historien om Overblik: Alt om Googles Pixel-telefoner og nyhederKlik her og læs historien.. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.