Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple: Alle apps skal tilpasses iOS 7

Apple: Alle apps skal tilpasses iOS 7

Kommende iOS-apps og opgraderinger bliver afvist efter Februar hvis ikke designet tilpasses iOS 7.

Apples opdatering af iOS betød et farvel til skeumorfisme der, siden præsentationen af den oprindelige iPhone, har præget hjemmeskærmen. 

Gule notesblokke, grøn filt og læddersyninger blev fjernet til fordel for et fladere og mere moderne look. Med iOS 7 var alle de præinstallerede apps naturligvis opdateret til de nyere tider. 

Apple iOS 7 - Når en ny start lover godt

Dog er der, her 3 måneder efter den globale udrulning, stadig andre apps som ligner det gamle iOS, og det agter Apple nu at gøre noget ved. 

Derfor skal alle indsendte apps (nye eller opgraderinger) til App Store, være bygget med nyeste version af Xcode 5 og være optimeret til iOS 7. Det skriver Apple på deres udviklerportal.

De har desuden lavet vejledninger til hvordan 3. partudviklerne bedst muligt tilpasser deres apps til designfladen. 

I skrivende stund er der mange apps, der desværre udseendesmæssigt bidrager til en rodet oplevelse på iOS, men mon ikke det ændrer sig i det nye år.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Brian Andersen 20-12-2013 10:22:02

Dette burde alle faktisk gøre, ikke noget værre end at få en high-end telefon, og så når man åbner en app, så er den fra stenalderen og slet ike passer indi designet, kan godt være at udviklerne, slaæ bruge lidt ekstra tid, men det burde da også få folk til at hente/købe mere.

4 3

Om brug af cookies