Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple-angreb på Samsung-tablet sat på hold

Apple-angreb på Samsung-tablet sat på hold

Apple forsøger endnu en gang at få forbud imod Galaxy Tab 10.1 i USA, men dommeren afviser at gå videre med sagen før alt det formelle er på plads.

Den retslige patent-slåskamp mellem Apple og Samsung har allerede lang tid på bagen, men den ser ikke ud til at slutte foreløbig.

Apple har således fået nye muligheder for at søge om et forbud af Samsungs Galaxy Tab 10.1 i USA, men de er foreløbig sat på hold.

Byretten i San Jose, Californien, havde afvist Apples krav om at forbyde diverse Samsung-smartphones og Galaxy Tab 10.1, som ifølge anklagen var lidt for inspireret af iPhone og iPad.

Appelretten har imidlertid bedt dommeren genoverveje Apples anmodning om et forbud, da de ikke godtager byrettens beslutning om, at et iPad-patent var ugyldigt.

Apple har derfor endnu en gang presset på med et krav om et Galaxy Tab 10.1-forbud, men dommeren afviser at gøre mere ved sagen, før appelretten formelt har givet jurisdiktion tilbage igen - det vil sige magten til udøve lov og ret på netop dette område.

Først når dette er sket, kan Apple fortsætte slagsmålet.

- "Det er ikke tilfældigt, at Samsung seneste produkter ligner iPhone og ipad meget, lige fra hardwarens form til brugerfladen og endda emballagen," skriver Apple i en mail til Cnet.

- "Denne form for åbenlys kopiering er forkert, og vi bliver nødt til at beskytte Apples intellektuelle ejendomsret, når firmaer stjæler vores idéer."

Det har ikke været muligt for Cnet at få en kommentar fra Samsung.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jonas_a 07-06-2012 20:53:41

Nu har jeg haft min ipad 3(den nye ipad, for at være helt korrekt)i godt en måneds tid.
Min kammerat har en Galaxy tab 10.1, og jeg kan ikke se noget lighed mellem brugerfladen på min ipad og hans tablet... hellere ikke på emballagerne..eller har Apple patent på hvide emballager..?
At hardwaren i samsungen skulle ligne ipads, er nok fordi det er samsung der står for en del af hardwaren til ipad, men det er dem der har skrevet mailen til Cnet, åbanbart ikke klar over!

0 0
hamzah10 07-06-2012 18:40:51

jeg er ren faktisk lidt enig med det hvad apple siger.

Samsung har jo også stjålet/lånt htc's ide med burst mode og best picture funktionen. Men sjovt nok så gør htc ikke noget ved det

0 0

Om brug af cookies