Apple-ansatte arbejder med falske produkter

Tilliden til nye ansatte i den store koncern, Apple, er ikke stor. Det er derfor ikke unormalt de arbejder med produkter vi aldrig ser på markedet.

Apple-ansatte arbejder med falske produkter

Til pressen har Apple stort set aldrig nogle kommentarer, og nu viser det sig også, at de ikke engang stoler på deres egne ansatte, som skal igennem en længere ansættelsesproces. Det skriver Business Insider.

Selskabet har en ansættelsesproces, som varer i flere måneder, grundet manglende tiltro til nye medarbejdere. Det skriver teknologi-journalisten Adam Lashinsky i den nye bog ”Inside Apple”.

Til bogen har han interviewet ansatte, og er i den henseende blevet lidt klogere på hemmelighedskræmmeriet i det store amerikanske selskab.

Er man en ny-ansat udvikler, så starter man med at arbejde med produkter, som aldrig kommer ud på markedet.

Hensigten med det er at fange uærlige mennesker, de som arbejder ved Apple for ”sensationen” og historien. Så lækkes en historie om et ”falsk” produkt, så kan de fange synderen.

Ligeledes arbejder de ansatte – med undtagelse af topcheferne – kun med specifikke opgaver, og har ikke det store kendskab til hvad der ellers foregår i koncernen. De får ikke mere viden end godt er.

Fortsættelse:

Vi blev slet ikke færdige med emnet. mobilsiden fulgte op på sagen. 1/2/2012 pustede redaktionen nyt liv til historien med sagen om Apple-fans i protest mod Apple-leverandørKlik her og læs historien.. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.