Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple-ansatte mister tillid til Tim Cook

Apple-ansatte mister tillid til Tim Cook

Apples administrerende styrter ned af Glassdoors årlige topliste over USA's mest vellidte direktører

Foto: Appleinsider.com

Tilliden til Apples administrerende direktør Tim Cook synes at skride. Igennem det seneste år er Apple-bossen strøget 45 pladser ned i Glassdoors opgørelse over tilfredshed blandt de ansatte.

Hvor Tim Cook i 2016 kunne bryste sig af en ottendeplads i den amerikanske top 100, er chefen nu nede på en 53. plads. I samme periode er de ansattes tilslutning til Tim Cooks ledelse dalet fra 99 procent til 93 procent.

Dermed må Apple-chefen se sig overhalet af en stribe tech-chefer som Nvidias Jen-Hsun Huang (6.), Facebooks Mark Zuckerberg (10.), Googles Sundar Pinchai (17.) og Microsofts Satya Nadella (29.)

Se også:  Apple seneste regnskab: både godt og mindre godt

Hos tech-mediet CNET påpeger man, at Tim Cook ikke behøver at ligge søvnløs omkring den dalende opbakning, alene det at befinde sig i top 100 placerer Apple-chefen i eliten blandt administrerende direktører.

I Glassdoors opgørelse er den gennemsnittelige tilslutning til det amerikanske erhvervslivs ledere langt lavere, med et snit på 67 procents tilslutning blandt de ansatte.

Glassdoors tal er udarbejdet ud fra ansattes vurderinger af den virksomhed de er ansat i. Her følger Glassdoor også jobopslag, jobtilfredshed og interviews med både nuværende og tidligere ansatte.

Læs også:  Apple iPads i krise - dårligste salg i over tre år

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies