Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple arbejder på fix til fingeraftrykslæseren på iPhone 5S

Apple arbejder på fix til fingeraftrykslæseren på iPhone 5S

Apple er tilsyneladende klar over fejl, som nogle brugere oplever på 5S med fingeraftrykslæseren, og arbejder på et fix.

Billede: iPhone 5S.
Billede: iPhone 5S.

Fingeraftrykslæseren på iPhone 5S er siden lanceringen blevet rost til skyerne, særligt grundet integrationen i deres HJEM-knap, så hele læsningen kan gennemføres i et simpelt tryk på knappen. 

Samsung giver udviklere adgang til fingeraftrykslæseren på Galaxy S5

Efter en periode er det dog ikke alle, der oplever en problemfri aflæsning af fingeraftrykket. Adskillige brugere oplever problemet, der går under navnet “AuthenTec Fade”, og refererer til virksomheden bag fingeraftrykslæseren, som Apple opkøbte i 2011. Det skriver AppleInsider.

Apple udsender fejlrettelser med iOS 7.0.6

Fejlen består i, at sensoren har problemer med at aflæse aftrykket korrekt efter en periode på et par uger. Det har resulteret i brugerløsningerne, hvor nogle har haft held, med at indlæse samme finger adskillige gange.

Apple er ifølge kilder godt klar over disse fejl, og arbejder tilsyneladende med det oprindelige AuthenTec-team, for at rette fejlen. Vi ved dog endnu ikke, om disse fejlrettelser er en del af den iOS 7.1 opdatering vi forventer offentlig klar midt i marts.

iOS 7.1 nærmer sig. Se her hvad du har i vente

AppleInsider påpeger også, at der jo er begrænsinger ved aflæsning af fingeraftryk, som Apple i realiteten ikke kan gøre noget ved. Så som skade på huden eller våde forhold, der gør aflæsningen umulig.

Oplever Mobilsidens iPhone 5S brugere fejl med fingeraftrykket? 

Kilde: AppleInsider

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies