Apple arbejder på nytænkning af MacBook Air

De populære laptops fra Apples MacBook Air-serie kan få et nyt look i fremtiden, som er væsentligt mindre

Apple arbejder på nytænkning af MacBook Air

Mange render rundt med en MacBook Air i tasken, og det vil der nok også være for fremtiden – der kan de bare se noget anderledes ud og være betydeligt mindre. Faktisk kan Apple være på vej med MacBook Air-modeller stort set uden indgange til stik.

Apple-sitet 9to5mac.com har hørt fra kilder inde i Apple, der har brugt en ny MacBook Air prototype, og der lader til at være en række ændringer på vej. Blandt andet lyder det, at det kun er et USB Type C-stik og så et jack-stik, der vil være at finde på den nye model.

Læs også: Apple lancerer iMac med 5K

Skærmen vil måle 12”, men laptoppen vil fylde omtrent det samme som den nuværende model i 11”. Det sker blandt andet ved at gøre kanterne omkring skærmen og knapperne på tastaturet mindre og lade tastaturet nå næsten helt ud til kanten af computeren.

For at gøre den nye MacBook Air så tynd og let som mulig vil Apple fjerne den fysiske reaktion der kommer, når man trykker på touchpad’en i de nuværende modeller. Det er sammen med de manglende porte blandt andet grunden til, at den nye model er væsentligt tyndere end de nuværende.

Læs også: Sådan ringer du op fra din Mac [TIP]

Apple har også redesignet højtalerne, som også vil gøre det ud for ventilationsriste, så laptoppen kan komme af med varmen.

Faktisk er det lykkedes Apple at lave den kommende MacBook Air så tynd, at Apples medarbejdere har kaldt den for MacBook Stealth.

Der er ingen billeder af den nye computer, men ud fra 9to5mac.coms oplysninger har en af deres konceptkunstnere frembragt de nedenstående illustrationer af, hvordan laptoppen kan se ud.

MacBook Air Stealth
Tastaturet på den nye MacBook Air

Historien følges op

Siden redaktionen kørte denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 7/1/2015 bragte vi nyt i sagen med sagen; Apple Watch kommer til USA i marts – Det videre forløb i sagen finder du her. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.