Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple arbejder på tre nye iPads til foråret

Apple arbejder på tre nye iPads til foråret

iPads i tre forskellige størrelser er på vej - den lille mini bliver dog ikke opdateret foreløbigt.

iPad Pro kommer i en ny størrelse, mener Apple-analytiker
iPad Pro kommer i en ny størrelse, mener Apple-analytiker
Foto: Appleinsider.com

Ifølge en ny runde informationer fra Apple-analytiker Ming-Chi Kuo fra investeringsselskabet KGI Securities, vil der ske flere forskydninger i Apples iPad-portefølje i løbet af foråret. Det skriver Appleinsider.

Ming-Chi Kuo, som hidtil har været troværdig når det gjaldt Apple-oplysninger, peger på at Apple vil have tre nye iPad modeller at lancere i løbet af andet kvartal i 2017.

Størst bliver en opdateret variant af iPad Pro 12.9, der vil ledsages af en mere budgetvenlig variant af iPad Pro 9.7.

Se også:  Rygte: Apple lancerer ny iPad-størrelse til foråret

En ny iPad med særligt display

En helt ny iPad-størrelse er samtidig at skimte i horisonten. Displayet kommer her til at strække sig mellem 10 og 10,5 tommer, men barberbladstynde kanter omkring displayet vil gøre at den størrelsesmæssigt vil være tæt på den mindre og billigere 9.7” variant.

Det kantløse design vil ifølge andre kilder give Apple lejlighed til helt at skrotte home-knappen. Denne vil i stedet være at finde på displayet.

Både 12,9”-version og den nye version af iPad Pro vil leveres med en A10X-processor - en kraftigere variant af den A10-processor der i dag leverer regnekræfterne i Apples iPhone 7. De to Pro-modeller vil fungere sammen med Apples Pencil og få en strøm via en ny magnetisk ’Smart Connector’.

Den prisvenlige iPad 9.7 vil arve en A9-processor, hvilket vil placere den mellem den aldrende iPad Air 2 og iPad Pro 9.7.

Se også:  Ny iPad får kantløs skærm men ingen home-knap

En mere budgetvenlig version af iPad Pro 9.7 er på vej
En mere budgetvenlig version af iPad Pro 9.7 er på vej
Foto: Appleinsider.com

Forudser svigtende salg

Til trods for den nye kollektion, vurderer Ming-Chi Kuo at Apples tabletsalg forsat vil være dalende. Han forudser, at antallet af solgte iPads vil mindskes med 10 procent i det kommende år. Han spår dog, at Apples tablet-indtjening vil styrkes takket være højere gennemsnitspriser på de solgte iPads.

Fremtiden synes at være usikker for Apples mindste iPad, mini 4, der dermed vil blive den ældste i tech-gigantens portefølje, og det eneste af de nuværende tablet-produkter der drives frem af den ældre A8-processor.

Læs også:  Apples sænker priserne på en stribe iPads

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies