Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple arbejder stadig på lavpris-iPhone

Apple arbejder stadig på lavpris-iPhone

Rygterne om en billig iPhone vil ikke dø.

Måske får Apples personale i bl.a. butikken på 5th Avenue, New York, travlt med rådgive om lavpris-modeller. (Foto: <a title=John G. Pedersen)." />
Måske får Apples personale i bl.a. butikken på 5th Avenue, New York, travlt med rådgive om lavpris-modeller. (Foto: John G. Pedersen).

Der har ofte været rygter om en lavprisudgave af den populære iPhone, og selvom Apple selv har forsøgt at mane disse i jorden, er det som om, at de ikke vil dø.

- Reuters: Apple arbejder på en billig iPhone

Senest rapporterer Wall Street Journal, at Apple, ifølge kilder de har været i kontakt med, arbejder på en iPhone til et lavere prissegment.

- Apple: Vi arbejder ikke på en lavpris-telefon

Der tales om en lancering i andet halvår af 2013.

Flere analytikere har tidligere peget på vigtigheden for Apple, at have produkter, som kan tilfredsstille andre end highend-køberne, også for at kunne få succes i dele af verden, hvor køberne ikke har så mange penge til smartphones.

Wall Steet Journal er også ude at fortælle, at Apple forventes at præsentere den næste ”almindelige iPhone” i løbet af sommeren.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Zeb 03-04-2013 10:01:40

Apple har jo selv meldt ud at de netop stadig har de gamle iPhones i sortimentet til lavere pris for at tilfredsstille det segment af købere. Jeg tror ærlig talt ikke på det. Der er jo ikke nogen Apple ting der er budgetvenlige hvis man ser bort fra en iPod shuffle...

0 0
TF 03-04-2013 11:36:59

Jeg forstår heller ikke de bliver ved og ved med dette rygte, det sker jo ikke, det er som om de bare blir ved til de får ret :-)

0 0

Om brug af cookies