Apple-bagmand: Bare iPhone havde Androids features

Steve Wozniak, der stiftede Apple sammen med Steve Jobs, ser misundeligt på konkurrenten Android.

Apple-bagmand: Bare iPhone havde Androids features

Wozniak stiftede tilbage i 1976 Apple sammen med Steve Jobs, og er af sagens natur derfor også glad for hans Apple produkter. Men i et interview med Daily Beast udtaler han, at han ikke er helt tilfreds.

Han fortæller, at hans primære telefon er iPhone, men der er bestemt ikke kun ros til overs for Apple-produktet.

– ”Jeg er vild med den skønhed (iPhone, red.). Men jeg ville virkelig ønske, at den kunne alle de ting, som min Android kan,” udtaler Wozniak.

Ris til Apple og ros til Android

Wozniak siger i interviewet, at hans største kritik er til tale-funktionen Siri, som han ikke mener fungerer ligeså godt som den tidligere har gjort.

Han fortæller, at Siri tidligere ville give de rigtige svar, hvis han spurgte den om, hvilke fem søer, der er de største i Amerika. ”Men i dag får jeg bare en række ejendomme, der er til salg,” siger han.

Han mener også, at både GPS’en og batterilevetiden er bedre på Android end på iPhone.

Tiltrods for kritikken, så anbefaler Steve Wozniak stadigvæk iPhone fremfor Android. Hvilket blandt andet skyldes han mener, at Android er langt mere komplekst at anvende.

Historiens videre kronologi

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 16/1/2012 gik redaktionen videre og fulgte op med en artikel med tematikken Ikke alt tilbehør til iPhone er brugbartKlik her for at gå til artiklen.. Seneste nyt om temaet kan du finde her.