Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple: Beats skal køre sideløbende med iTunes Radio og iTunes Store

Apple: Beats skal køre sideløbende med iTunes Radio og iTunes Store

I pressemeddelelsen over Apples nye opkøb afslører techgiganten planerne vedrørende musiktjenesten Beats.

Vi står overfor WWDC 2014, der er Apples udviklerkonference, og som traditionen tro vil afsløre kommende opdateringer til iOS (styresystemet til iPhone, iPad og iPod Touch) samt OSX (styresystemet til Mac computere). 

Efter at Apple bekræfter opkøb af Beats Electronics, så stiger forventninger naturligvis til mandagens event med henblik på, om Tim Cook & Co. har særlige musik-nyheder med på scenen. Dog antyder Apples pressemeddelse, at planerne med Beats allerede er afsløret på forhånd. 

"Musik er en så vigtig del af Apples DNA og vil altid være det," siger Eddy Cue, Apples senior vice president af Internet software og tjenester. "Tilføjelsen af ​​Beats vil gøre vores musik-lineup endnu bedre, fra gratis streaming med iTunes Radio til en verdensklasse abonnementsservice i Beats, og selvfølgelig mulighed for at købe musik fra iTunes Store, som kunder har elsket at gøre i årevis.”

Det tyder altså på, at Apple vil fortsætte tjenesten som hidtil og derfor sideløbende med iTunes Radio og iTunes Store.

Ifølge iDownloadBlog så har aftalen desuden bevirket, at de amerikanske Beats Music-brugere har fået rabat på den årlige abonnementspris fra $119,88 til $99. Derudover er den forhenværende 7 dages prøveperiode forlænget til 14 dage for alle brugere. 

Indtil videre så er Beats Music stadig kun tilgængelig for amerikanske kunder. Dog forventer vi, at opkøbet skal bidrage til en hurtigere international udrulning, som Apple i forvejen har gjort med iTunes Radio. 

Kilde: iDownloadBlog

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies