Apple begynder at bestille nye iPhones

Første ordre til underleverandøren lyder på 15 mio. styk...!

Apple begynder at bestille nye iPhones

Selvtillid er godt. Meget selvtillid er meget godt. Apple lader dog til at være på vej mod nye højder.

Ifølge rygter fra et nyhedsbureau i Taipei, har Taiwanesiske Pegatron Technology (der er en underafdeling af Asus) fået/vundet opgaven med at bygge en ny telefon for Apple, som ifølge Pegatron har fået navnet iPhone 4S.

Det er der som sådan ikke noget odiøst i – det er først, når Pegatron så afslører, at den første bestilling lyder på 15 millioner enheder, at ørerne uvægerligt begynder at spidse en smule.

Men det er nok ikke helt galt; Apple solgte ifølge analyser 1,7 mio. iPhone 4 den første uge i USA alene – og der var mange der gik forgæves. Faktisk var det en gentagende oplevelse i hele verden, at folk de første måneder efter lanceringen af iPhone 4 ofte gik forgæves, fordi der simpelthen var udsolgt.

Men selvom det lader til at Apple har bestilt rigeligt med iPhone 4S (eller er det måske iPhone 5? Ifølge kilden vil iPhone 5 ikke afvige sønderligt fra iPhone 4?) til at mætte ‘den første bølge’, så skal vi ikke glemme, at der ofte er god forretning i at holde lidt igen med varen; jo færre der er, jo større vil interessen være, og jo mere vil folk piske en stemning op for at få fingrene i en.

Men 15 mio. er stadig en hel del telefoner. Kilden nævner, at Samsung var 55 arbejdsdage, altså næsten næsten 3 måneder, om at sælge et tilsvarende antal af deres Galaxy S2 smartphones…!

Der er stadig ingen fast lanceringsdato for iPhone 4S / 5, udover ‘en gang til efteråret’, så vi må vente tålmodigt, og se om Apple formår at få bygget nok iPhones til at stille den værste efterspørgsel fra start af.

Fortsættelse følger

Temaet er stadig aktuelt. mobilsiden fulgte op på historien. 5/7/2011 publicerede redaktionen fortællingen Rygter lover iPhone 5 og iPad 3 til oktober – Du finder artiklen her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..