Apple begynder at fjerne 4G-betegnelsen fra Den nye iPad

I udvalgte lande er Apple begyndt tilretningen af salgsteksterne på Den nye iPad. Som følge af international kritik er ”4G” nu begyndt at forsvinde.

Apple begynder at fjerne 4G-betegnelsen fra Den nye iPad

I blandt andet Danmark kom Apple i modvind ved lanceringen af Den nye iPad, da Apple betegnede deres nyeste tablet som et produkt, der fungerede med 4G, uden at det var tilfældet i alle lande.

Det fik Forbrugerombudsmanden til at kræve stop for 4G-markedsføringen, hvilket blev bakket op af blandt andet Forbrugerrådet, der også mente, at Apple vildledte køberne

Senere kom der også fokus på problemstillingen i Australien, mens også norske myndigheder rynkede panden. Og i kampens hede, røg selv Telia i 4G-fælden omkring Den nye iPad.

Noget kan tyde på, at Apple så småt er begyndt at lytte på kritikken fra de forskellige landes myndigheder.

I Australien er ”Wi-Fi + 4G” forsvundet fra Apples webshop og erstattet med ”Wi-Fi + Cellular” samt teksten ”This product supports very fast cellular networks. It is not compatible with current Australian 4G LTE networks and WiMAX networks”.

På den danske del af web-shoppen er teksten dog fortsat ikke ændret.

Mere nyt i sagen

Historien slutter ikke her. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 8/5/2012 havde vi dette at sige med artiklen Apples aktiekurs går op og nedKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Se også de seneste nyheder om temaet her.