Apple bekræfter opkøb af både Swell og BookLamp

Techgiganten Apple har købt nye 2 virksomheder, der tilsyneladende skal forbedre Podcasts og iBooks-tjenesten.

Apple bekræfter opkøb af både Swell og BookLamp

I april måned kunne du på mobilsiden.dk læse, at Apple har købt 24 selskaber på 18 måneder. Der er sidenhen tilføjet flere til porteføljen, og nyeste hedder BookLamp og Swell. Det skriver AppleInsider.

Årsagen for opkøbet af begge virksomheder bliver ikke kommenteret yderligere fra Apple, men da virksomheden BookLamp specialiserer sig i anbefaling af bøger, så er det naturligvis med henblik på forbedring af Apples egen iBooks Store-tjeneste og anbefalinger hertil. 

Apple iPads salgstal dykker fortsat

Swell er derimod en app til Podcasts, som tilsyneladende bød på en overlegen brugeroplevelse i forhold til Apples egen Podcast app til iOS. Foruden brugerfladen, så tilpasser Swell også Podcast-anbefalinger til brugerens interesser. 

Om Apple har planer om at indføre forbedringer til iBooks og Podcast, som del af efterårets lancering af iOS 8, ved vi ikke på nuværende tidspunkt, men vi holder dig naturligvis opdateret her på siden. 

Kilde: AppleInsider

 

Historien forstsætter

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. mobilsiden fulgte op på sagen. 25/7/2014 kom der flere nuancer om emnet med en artikel med temaet Apple klar til lade offentligheden afprøve OS X YosemiteKlik her for den efterfølgende artikel.. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .