Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple-bilen kan blive en BMW

Apple-bilen kan blive en BMW

Ifølge et tysk magasin forhandler Apple med tyske BMW om at bruge en af deres biler som udgangspunkt for udviklingen af Apples egen bil

BMW's i3 kan blive grundlaget for en elektrisk bil fra Apple<br />Foto: 9to5mac.com
BMW's i3 kan blive grundlaget for en elektrisk bil fra Apple
Foto: 9to5mac.com

Der har været lidt hvisken i krogene om en bil, der kan få det ikoniske æble-logo på bagsmækken, og bag kulisserne skulle der faktisk allerede være tryk på. Ifølge det tyske Manager Magazin har Apple forhandlet med bilfabrikanten BMW om at bruge en af deres biler som afsæt for en bil produceret i Apples navn.

Tilbage i februar blev en bil med noget besynderligt ekstraudstyr spottet på det amerikanske landeveje, og bilen skulle være leaset af Apple. Det fik rygterne om en Apple-bil til at tage fart igen.

Læs også: Mystisk bil skubber til nye Apple-rygter

Det tyske magasin fortæller, at Apple og BMW har forhandlet om en aftale siden august sidste år, og at Apples øverste chef, Tim Cook, har været en tur i Leipzig for at se på BMW’s produktionsforhold.

iPhone, iPad… iCar?

Måske er der en bestemt detalje ved de tyske biler, der har fanget amerikanernes interesse. Den model, der ifølge det tyske magasin bliver forhandlet om, er nemlig BMW’s elektriske i3 – en navngivning, der må fremkalde et lille smil hos Apple.

Teknologi gør hastige fremskridt inden for bilindustrien, hvor Tesla og Google render med en del overskrifter, men mange kendte og etablerede bilproducenter også tænker mere og mere teknologi ind i bilen. Selvkørende biler og autopiloter er et varmt tema i branchen.

Læs også: Apple CarPlay nu tilgængelig i Danmark

Apple og konkurrenten Google har også allerede for længst præsenteret bilvenlige måder at styre telefonen på, mens man sidder bag rattet. Apples Car Play og Googles Android Auto bliver indbygget i flere og flere nye bilmodeller på tværs af en række mærker.

Der er trods alt stadig længe til en bil med et Apple-logo, og har Apple og BMW forhandlet siden august er det ikke nødvendigvis et godt tegn for en aftale.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies