Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple bøjer sig en smule i forhold til Adobe Flash

Apple bøjer sig en smule i forhold til Adobe Flash

Der er langt til fuld flash integration på iPhone, men Apple tillader nu at Flash programmer kan oversættes så de bliver mere iPhone-venlige.

Man skal nærmest have levet under en sten hvis ikke man har lagt mærke til de gnidninger der har været imellem Adobe og Apple på baggrund af Flash-understøttelse.

Apple har kaldt Flash for ustabilt software som dræner enhederne for batteri, og Apple er blevet anklaget for at forsøge at fremme deres eget reklame-netværk iAd ved at udelukke andre reklamer som er lavet i Flash.

Efter en amerikansk monopol-undersøgelse, er Apple nu begyndt at bløde en lille smule op over for Flash.
Der bliver slækket en smule på kravene til de programmer som sættes til salg i App Store, og der tages det første skridt på en løsning på Flash problematikken.

Apple tillader fortsat ikke Flash, men tillader at Flash-programmer nu kan oversættes så de bliver mere iPhone-egnede. Der er dog langt til fuld Flash-integration, man kan stadigvæk ikke browse internettet og se Flash videoer fra en iPhone.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TobiasKM 19-09-2010 17:39:11

Deres holdning er nu ikke så underlig når man ser hvordan Flash kører på Mac OSX :b At min nye Macbook Pro skal blive 20 grader varmere ved CPU'en og batteritiden mere end halveres bare fordi jeg spiller et simpelt Flash spil i min browser. Det er jo direkte åndssvagt.. :b Kan da kun gisne om hvor ringe det ville fungere på iPhone.

0 0
Om brug af cookies