Apple-brugere benytter mobilen mest

iPhone-ejerne er uden sammenligning de flittigste brugere af deres mobiltelefon, det viser ny undersøgelse.

Apple-brugere benytter mobilen mest

Gårsdagens keynote på WWDC 2013 med blandt andet Tim Cook, var stedet hvor Apple frigav data omkring brugen af iPhones og iPad.

 – iOS 7 og WWDC 2013 – her er alt hvad du skal vide

En undersøgelse, foretaget af Experience viste, at iPhone-ejere bruger deres telefon mere end Android-ejere – faktisk bruger iPhone-ejerne deres telefon 50 procent så meget, som Android-ejere benytter deres mobil.

Dette gør sig også gældende i Danmark, hvor eksempelvis 73 procent af alle logins hos Nordea sker fra en iOS-enhed og det var også grunden til Hugo Troll Race ikke blev udviklet til Android.

Også når det kommer til browsing på nettet er iOS foran. De sidder på 60 procent af markedet, mens Android er på andenpladsen med 24 procent og på tredjepladsen var andre med 16 procent.

Kigger man kun på brugen af iPad på nettet mod tablet-konkurrenterne, så sidder Apple på 82 procent af markedet, mens de øvrige deles om de sidste 18 procent.

Tim Cook fortalte også, at iOS-brugere generelt shopper mere på deres mobile enhed. På den største shopping-dag i USA, Black Friday, stod iPad for 10 procent af handlerne, iPhone for 8,7 procent – mens Android havde 5,5 procent af handlerne.
 

Læs også:
 – Apple: Tankerne bag iOS 7
 – Apple har nu solgt 600 millioner iOS-enheder
 – iOS 7: Nyt design og nye farver – se billederne

Apple WWDC 2013
Tim Cook i gang med keynoten på Apple WWDC 2013
Apple WWDC 2013
Tim Cook i gang med keynoten på Apple WWDC 2013
Apple WWDC 2013
Tim Cook i gang med keynoten på Apple WWDC 2013

Mere til nyheden

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 11/6/2013 tunede vi igen ind på emnet med nyheden; iOS 7 og WWDC 2013 – her er hvad du skal videKlik her og læs videre.. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.