Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple-chef: Ridser i iPhone 5 er helt normalt

Apple-chef: Ridser i iPhone 5 er helt normalt

Apple har tilsyneladende kun et skuldertræk til overs for problemerne med ridser i iPhone 5.

Kort tid efter de første iPhone 5 enheder var kommet i hænderne på almindelige brugere, kom der rapporter om ridser i telefonerne.

Måske havde nogen været for hårde ved deres nye Apple-legetøj, eller også er iPhone 5 særdeles modtagelig overfor ridser.

Hjemmesiden iFixit har lavet en hurtigt test, der viser at bagsiden på en sort iPhone 5, meget nemt bliver ridset og grim, hvis man ikke passer på den.

Det lykkedes for en af 9to5Mac’s brugere, at få et mail-svar fra Apples Senior Vice President of Marketing Phil Schiller.

I en mail til Schiller skriver brugeren, at han har fået mærker og ridser i sin nye iPhone 5.

Svaret fra Schiller er kort: ”Any aluminium product may scratch og chip with use, exposing its natural silver color. That is normal

Hvis det svar kan tages for pålydende, vil iPhone 5 brugere tilsyneladende skulle passe ekstra godt på deres nye iPhone.

Kilde: 9to5Mac, BGR, iFixit 

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Trentors 27-09-2012 11:13:32

Da Steve Jobs rendte rundt med de originale prototyper på iPhone opdagede han at displayet blev ridset af nøglerne i hans lomme. Med hans sans for perfektionisme så fandt han dette uacceptabelt og ringede til Corning Glass for at hører deres om deres chef havde en løsning. Resultat: Gorilla Glass.

Meget kan man sige om Jobs men han var perfektionist og accepterede ikke at hans produkter ikke levede op til han sans for æstetik. iPhone 4 + 4s kan gå i stykker men ridset ved almindelig brug bliver de sjældent. Nu er Jobs væk og denne sans for perfektion og detalje er vist røget med.

Lad være med at undskylde det. Jobs komprimiløse sans for perfektion var med til at gøre Apple til hvad det er i dag. Hvis jeg var Apple-fan ville jeg IKKE accepterer at Apple nu ikke lever op til sin egen standard.

0 0
Lars 26-09-2012 11:13:50

Blondinen og ungen giver den godt nok gas med nøgler og ringe for at få fremprovokeret nogle ridser. Skal man være bekymret over det? Det virker tåbeligt.

Se også denne gut give den gas i Apple Store: http://gizmodo.com/5946452/the-best-way-to-see-if-the-iphone-5-scratches-is-to-scratch-the-hell-out-of-it-inside-the-apple-store

Selvfølgelig kan der være nogle produktionsfejl, hvor iPhone skal byttes. Men dette virker fuldstændig som en storm i et glas vand.

0 0
Kim Harder 27-09-2012 15:41:18

Det tror jeg deværre ikke, at det er en storm i et glas vand. Har ikke før set ligende, som denne video viser

http://www.youtube.com/watch?v=emHOGZvK8ic

Der er så meget blade over på den kinesiske, som producerer Iphone 5 for Apple, så det tror jeg vi for meget, at af denne gang.

0 0
Hans Jákup Danielsen 26-09-2012 11:20:33

det er ikke et spørgsmål om den ridses, men hvor let/svært den ridses ift andre (4S i dette tilfælde)

0 0
Lars 26-09-2012 13:00:26

Jep, og det ser rimelig svært ud at ridse den uden at man giver gas.

0 0
Tommy 26-09-2012 13:57:27

på bagsiden ja, men dens kanter bliver meget nemt ridset. De første par reviews skriver også dette. Så bagsiden behøver man måske ikke være så bange, men at siderne maling let bliver fjernet er lidt uheldigt.

0 0
Hans Jákup Danielsen 26-09-2012 11:23:44

og lige for at sammenligne... jeg har haft en sensation nu i 1 år, som har nul ridser, og har aldrig brugt "kondom" til den. plus at jeg har en nu 6 år gammel søn der får lov at lege med den til tider.
normalt ligger den i en dedikeret lomme i jakken, men det er langt fra altid at den ligger alene i diverse andre lommer, når jeg ikke lige har jakken med!

0 0
Om brug af cookies