Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple chef set hos Valve - spil tablet på vej?

Apple chef set hos Valve - spil tablet på vej?

Apples direktør er blevet set hos Valve, firmaet bag den populære Steam platform. Arbejder Apple på et spilsamarbejde?

Apple har længe haft fokus på flere områder hvad angår udvikling af nyt software til deres iOS platform, og det har bragt en del premium applikationer med sig, blandt andet iPhoto.

Nu er rygtemøllen i gang om Apples skulle have fokus på spil-delen til deres enheder, og præcis det rygte er netop blevet fornyet, efter Tim Cook skulle være set i Valves hovedkvarter i Washington, det skriver Cnet.com.

Valve er mest kendt for Steam, som tilbyder spil til PC’er. Platformen tilbyder kunden at købe spil via Steam og derefter aldrig skulle tænke på at købe spillet fysisk igen, eller om spillet skulle blive væk eller slettet. Er spillet først købt kan det for altid geninstalleres på ens PC.

Samtidig har Valve slået en stilling op, hvor de søger hardwareudviklere, det hele kan enten være rent tilfælde og har intet på sig, eller også arbejder Valve og Apple sammen om et eksklusivt produktalternativ til Onlive, der tilbyder kvalitets spil direkte ned på næsten samtlige enheder der har en internetforbindelse.

Mulighederne er mange, en eksklusiv spil-tablet er nok den mindst realistiske, uanset hvad er rygterne nu i gang for alvor.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies