Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple-designer går af efter antenneproblemer

Apple-designer går af efter antenneproblemer

Efter lang tids kritik af antennen i iPhone 4, forlader den design-ansvarlige nu sit job.

Mark Papermaster er navnet på den herre som, indtil nu, har været ansvarlig for Apples iPhone-design. Ifølge avisen The New York Times, har han nu forladt denne post.

For dem, som blot har fulgt en lille smule med i iPhone 4 udviklingen, kommer det ikke som noget chok, at enheden har haft nogle antenne problemer.

Når man holder et bestemt sted på telefonen, skulle signalet forringes mærkbart, selv om det ikke umiddelbart har været muligt at genskabe problemet med vores test model, så er der ingen tvivl om, at der er nogle problemer.

Apple addresserede problemet ved at give deres kunder et gratis plastic cover med i købet, og selvom problemet blev nedtonet her i Danmark, har Apple besluttet også at give et gratis cover med telefonen herhjemme.

Kritikken, der altså har haglet ned over Apple, har nu medført, at den designansvarlige er gået af. Det er dog uvist om han er gået af egen fri vilje, eller om han er blevet fyret.

I en udmelding fra Apple, fortælles det, at Bob Mansfield som også er ansvarlig for hardware-designet, overtager jobbet. Mark Papermaster havde ifølge New York Times, ingen kommentarer.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies