Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple dømt til offentlig ydmygelse

Apple dømt til offentlig ydmygelse

Efter Apple tabte deres højesteretssag mod Samsung i England, er de blevet dømt til at reklamere for Samsung.

Apples retssag mod Samsung i England har givet et kraftigt bagslag, efter at Apple har tabt en af de mange sager mod Samsung, om at deres tablets ligner iPads for meget.

Men efter tabet af en højesteretssag i England har dommeren dømt Apple til at ydmyge sig selv offentligt.

Apple skal nemlig offentligt skrive, at Samsungs tablets ikke har kopieret designet på Apples iPad, det skriver Bloomberg.com.

Og det er ikke kun som en pressemeddelelse at det skal ske. Dommeren har dømt Apple til at skrive om det på deres egen britiske hjemmeside, hvor det skal stå på siden i seks måneder.

Derudover skal Apple skrive det samme i flere store aviser såsom Financial Times, The Daily Mail, Guardians Mobil-magasin, og T3.

Intet er dog sikkert endnu, da Apple truer med at appellere sagens afgørelse, og dermed kan endnu et kapitel være på vej.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

phoenix 19-07-2012 13:46:44

NOOT! De har selv bragt sig i denne situation, ved deres konstante patent troll opførelse. Det er jo ikke ligefrem fordi de har haft speciel stor succes nogen steder i verden. men de bliver jo ved som de proceslystne ***huller de er. Og når der så endelig er en dom der rammer dem, så skal vi pludselig have ondt af crapple? I dont think so.

Personligt glæder jeg mig til at se artiklen på deres hjemmeside, den vil være en perfekt baggrund til min computer.

0 0
Footiefan 19-07-2012 22:13:33

Øhh hvor står der vi skal have ondt af dem? Tænk at leve af at hade, lidt ynkeligt, ik.. ;-) Og du siger de ikke har succes med deres sager, men skriver så at der endelig er en dom imod dem, okay så....

0 0
20-07-2012 07:38:20

De har held med mange af deres midleritidige salgsforbud, men taber næsten alle deres retssager...

0 0
Zeb 19-07-2012 12:17:44

Det går jo begge veje. Da samme dommer skulle angive en grund til at der ikke skulle indføres forbud mod Galaxy sagde han noget i retning af at Galaxy Tab er ikke nær så cool som iPad - Derfor vil forbrugerne ikke komme til at forveksle dem. Så der var lige en sviner til Samsung først, og så får Apple den her bagefter. Tror dommeren bare generelt er træt af patentsager.

0 0
19-07-2012 13:26:38

Ja, manden er et geni...Han sørgede for at der ikke blev appelleret mod den dom :D

0 0
Nikolai 19-07-2012 10:35:45

Haha, man må da trække lidt på smilebåndet hvadenten man er iphone- eller androidfan! For det er sgu da en morsom og anderledes dom :-D

0 0

Om brug af cookies