Apple dropper Google Maps i iOS 6

Apple dropper Google Maps og udvikler sin egen maps service til det kommende iOS 6.

Apple dropper Google Maps i iOS 6

Der bliver ikke noget Google Maps i den næste version af iOS til iPhone, iPad og iPod Touch. Det beretter hjemmesiden 9 to 5 og Mac.

Google Maps har siden 2007 været en integreret del af iOS, men bliver formentlig droppet til fordel for en ny maps service, udviklet af Apple.

Ifølge en pålidelig kilde, vil den nye maps service ligne Google Maps på mange punkter, men blive mere ren, hurtig og pålidelig.

Apple har godt nok selv designet den nuværende brugerflade på deres maps applikation, men kortmaterialet har været leveret af Google. Det vil ændre sig i den kommende iOS 6.

Den nye maps service fra Apple kommer også til at indeholde en pendant til Google Street View. Firmaet C3 Technologies, som Apple tidligere har overtaget, arbejder nemlig på en lignende løsning.

Men der bliver også plads til nye tiltag. Apple planlægger at integrere en 3D-mode, der kan vise imponerende 3D-modeller af forskellige dele af verden.

Se her, hvordan C3 Technologies forventer, at den nye 3D-mode kommer til at tage sig ud:

Der er endnu ingen dato for udgivelsen af iOS 6.

Kilde: 9 to 5 of Mac

Emnets videre forløb

Redaktionens interesse for emnet fortsatte. mobilsiden kunne ikke lade være. 17/5/2012 postede redaktionen en ny vinkel med en artikel omkring temaet Apple-stifter: Apple bør droppe lukkethedKlik her for at læse artiklen.. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Apple..