Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple EarPods med blodtrykssensor

Apple EarPods med blodtrykssensor

En post på appen Secret har ført til spekulationer om en stor opdatering af Apples hovedtelefoner

På Secret kan man helt anonymt poste lige det, man har lyst til, derfor skal ting derfra tages med et gran salt, men et nyt opslag har vakt opsigt i mobilverdenen. Apple vil lægge blodtryksmåler og pulsmåler i deres kommende EarPods.

Det er tilsyneladende en nyligt afskediget ansat hos Apple, der har slået beskeden om nye EarPods op, og selvom der ikke er nogen mulighed for at verificere oplysningerne, er de stadig værd at bide mærke i.

Læs også: iPhone 6 med safirglas får nyt håb

Flere personer fra Silicon Valley og tech-miljøet er nemlig på Secret, og posts på Secret har tidligere afsløret, at Nike ville lukke ned for deres Fuelband, og at chefen for Google+ søgte efter nyt job. Nike stoppede Fuelband, Google+ chefen forlod sin post to dage efter.

I opslaget på Secret fortæller den anonyme kilde også, at de nye EarPods vil have iBeacons, så de ikke bliver væk, og at de vil bruge Apples lightning port, hvilket er grunden til, at jack-stikket er blevet flyttet til bunden.

Læs også: Nike bag iWatch med Apple?

I kommentarerne omkring opslaget forlyder det også, at de nye EarPods vil blive lanceret i forbindelse med iOS 8, og det lyder også, at de på en eller anden måde skal spille sammen med iWatch, som ikke er det endelige navn.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies