Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple EarPods med Lightning-stik dukker op

Apple EarPods med Lightning-stik dukker op

Billeder af Apples in ear-headset kaldet EarPods er blevet spottet med Lightning-stikket i stedet for det normale minijack.

Foto: Weibo.com

Der kan efterhånden ikke være den store tvivl om, at Apple vælger at skrotte minijackstikket på mindst én iPhone dette efterår. Nu dukker de første billeder nemlig op af en Lightning-udgave af Apples EarPods, der følger med iPhones.

De to billeder kommer fra det kinesiske sociale medie, Weibo, og skulle angiveligt være taget af en person med tætte forbindelser til Apples produktionslinjer.

Læs også: iPhone 7-priser lækket: Her er de mulige danske priser

Uden på nogen måde at kunne bekræfte autenticiteten af det viste in ear-headset ser det ud til at være fuldt ud identisk med de nuværende Apple EarPods i både form og farve, men altså med den eneste og væsentlige undtagelse, at der nu sidder et Lightning-stik i bunden.

Foto: Weibo.com

Ifølge de seneste oplysninger fra Apple Insider vil Apple skrotte jackstikket i iPhone 7 og iPhone 7 Plus, mens den sidste iPhone 7 Pro-variant kan adskille sig ved at beholde jackstikket til dem, der ønsker det.

Dog ser der ud til at blive en relativ stor prisforskel mellem iPhone 7 Plus og iPhone 7 Pro, så der er formentlig mere, vi endnu ikke ved, der adskiller PRO-modellen fra Plus.

Læs også: Billeder af iPhone 7 og iPhone 7 Plus dukker op

Med et Lightning-headset kan du se frem til bedre lydkvalitet, da lyden overføres digitalt frem for analogt i jackstikket. Det vil dog kræve Lightning-kompatibelt lydudstyr, hvilket kan blive en lidt dyr omgang, men med al sandsynlig en ganske god forretning for Apple.

Heldigvis kan du se frem til at få inkluderet en lille minijack-til-Lightning-adapter, så du trods alt kan fortsætte med at bruge dine sædvanlige lydprodukter sammen med den næste iPhone.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies