Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple endelig klar med 4G-iPad til Danmark

Apple endelig klar med 4G-iPad til Danmark

Det store iPad med 9,7” skærm kommer i en opdateret version, der understøtter 4G LTE i Danmark. Også iPad Mini har 4G, men ikke hos alle selskaber.

Ved lanceringen af Den nye iPad tilbage i marts måned, fik blandt andet teleselskaberne i Danmark en ubehagelig overraskelse, fordi produktet ikke understøttede de 4G-frekvenser, der benyttes i vores område.

- Ny iPad værdiløs på 4G i Danmark

Efter kritik fra blandt andet Forbrugerrådet, stoppede Apple i maj måned, med at reklamere for 4G-iPad i Danmark.

Men nu kan de gamle skilte findes frem fra kælderen igen. Apple har annonceret, at der kommer en udgave af iPad med 9,7” tommer Retina-skærm, der understøtter 4G på 1.800 MHz.

Det betyder, at kunder hos Telia og 3, kan få glæde af de hurtige 4G-hastigheder, mens TDC-kunder stadig må undvære 4G, præcis som på iPhone 5, da TDC kun kører 4G på 2.600 MHz.

Den nye iPad-version vil også have Lightning-stik til opladning, der blev introduceret med iPhone 5.

Læs også:
Apple iPad Mini - alt om den lille ny
Mastodonternes kamp - Nexus 7 vs. iPad Mini
Apple snyder igen TDC-kunder for 4G i nye iPads
Apple iPad Mini har ikke Retina-skærm
iPad Mini skal bruge nano-simkort
Her er iPad Mini i billeder
Duel: iPad (4. generation) vs. Den nye iPad
Vi har sammenlignet iPad Mini mod iPad 4
Her er priserne på Apples iPad 4
Opdatering af iBooks applikationen
Forudbestil de netop præsenterede iPads
Apple-effekt: Mini-iPad kan løfte salget af små tablets

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

FrkLarsen 25-10-2012 03:04:18

Jeg har ikke selv en iPad. Jeg får endelig min iPhone 5 på fredag iflølge mail fra 3. Det glæder jeg mig til. Igår sad jeg for første gang forvirret tilbage efter en Appel event. Det plejer jeg ikke. Der plejer at være rene linjer, forstået på den måde at eventen er fra A til Z. Klar strømlinet og proff. Bagefter anede jeg ikke om iPad 4, var ny eller om den var en opdatering af "the new ipad", eller om den blev præsenteret i det der lignede en parantes, for ikke at provokere. For havde jeg købt the new iPad, så var jeg blevet så vred. Jeg blev også meget overrasket. Jeg er ikke Job fan. Jeg brød mig ikke om ham. Jeg tror ikke det her var sket hvis han havde levet. For han kørte(midt i beregning, grådighed og hvad ved jeg)en egen form for anstændighed. Han ville have stil over sit firma. Og det lille tricks Apple lavede igår ødelagde meget mere end jeg tror de har forudset.

0 0
24-10-2012 07:48:35

Softwaren? Den understøtter 4G i DK, men er det ligesom iPhone 5 gør det? Eller kan den rent faktisk bruges på det danske 1800 MHz 4G netværk?

0 0

Om brug af cookies