Apple er vilde med bløde former

Nyeste beta-version af kommende opdatering til iOS viser, at Apple stadig arbejder med udseendet af iOS 7.

Apple er vilde med bløde former

Det er den designansvarlige Jonathan Ive, der hos Apple har det overordnet ansvar for udseendet af iOS 7. Opdatering, som Mobilsiden.dk tidligere har lavet en anmeldelse af, bragte et helt nyt look til et styresystem, der udseendetsmæssigt ikke har ændret sig siden den første iPhone. 

Opdateringen var desværre også et skridt i den gale retning, når det kommer til den flydende oplevelse af styresystemet, der for tiden halter, særligt på lidt ældre enheder. Dog er Apple i fuld gang med fejlrettelserne, der i skrivende stund er nået til tredje beta-version

Det er dog mere end fejlrettelser i nyeste build af softwaren. Apple tweaker tilsyneladende stadig udseendet, der tydeligt indikerer, at Apple favoriserer cirkulære knapper, der sammen med alle farverne skal gøre udseendet mere venligt. Særligt telefondelen og power-off delen har fået et nyt udseende med runde knapper. Det skriver TechCrunch.

Derudover eksperimenterer Apple, som du ser i videoen fra iDownloadBlog, med at tillade at slå “Parralax-effekten” seperat fra til dit baggrundsbillede. Det betyder, at du så ville kunne beholde hele baggrundsbilledet som før iOS 7, og stadig kunne nyde godt af de flotte animationer, når du navigerer rundt i systemet. 

Hvis du ikke har lyst til at vente på, at få hele billedet tilbage som baggrund, så kan du her finde Mobilsidens tip om app’en “Wallax” der kan gøre tricket. 
Indtil videre kan vi stadig ikke sige hvornår iOS 7.1 er klar til dine iOS enheder, men forhåbenligt før det tidligere Rygte: Fejlrettelserne til iPad d iOS 7.1 forsinkes til Marts

Historien er ikke slut

Meget er sket siden redaktionen postede artiklen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 8/1/2014 fulgte vi op med en artikel om Apples iOS 7.1 klar i tredje beta versionKlik her for fortsættelsen.. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Apple finder du her. .