Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple er vilde med bløde former

Apple er vilde med bløde former

Nyeste beta-version af kommende opdatering til iOS viser, at Apple stadig arbejder med udseendet af iOS 7.

Det er den designansvarlige Jonathan Ive, der hos Apple har det overordnet ansvar for udseendet af iOS 7. Opdatering, som Mobilsiden.dk tidligere har lavet en anmeldelse af, bragte et helt nyt look til et styresystem, der udseendetsmæssigt ikke har ændret sig siden den første iPhone. 

Opdateringen var desværre også et skridt i den gale retning, når det kommer til den flydende oplevelse af styresystemet, der for tiden halter, særligt på lidt ældre enheder. Dog er Apple i fuld gang med fejlrettelserne, der i skrivende stund er nået til tredje beta-version

Det er dog mere end fejlrettelser i nyeste build af softwaren. Apple tweaker tilsyneladende stadig udseendet, der tydeligt indikerer, at Apple favoriserer cirkulære knapper, der sammen med alle farverne skal gøre udseendet mere venligt. Særligt telefondelen og power-off delen har fået et nyt udseende med runde knapper. Det skriver TechCrunch.Derudover eksperimenterer Apple, som du ser i videoen fra iDownloadBlog, med at tillade at slå “Parralax-effekten” seperat fra til dit baggrundsbillede. Det betyder, at du så ville kunne beholde hele baggrundsbilledet som før iOS 7, og stadig kunne nyde godt af de flotte animationer, når du navigerer rundt i systemet. 

Hvis du ikke har lyst til at vente på, at få hele billedet tilbage som baggrund, så kan du her finde Mobilsidens tip om app’en “Wallax” der kan gøre tricket. 
Indtil videre kan vi stadig ikke sige hvornår iOS 7.1 er klar til dine iOS enheder, men forhåbenligt før det tidligere Rygte: Fejlrettelserne til iPad d iOS 7.1 forsinkes til Marts

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mirzad 08-01-2014 14:05:45

Efter min erfaring med min iPad Air, må jeg erklære mig delvis enig i at softwaren halter.
Flere gang har min ipad bare lukket ned for programmer, og har oplevet at den har genstartet af sig selv!
Håber på det det bliver rettet i næste opdatering.

3 4
jec 08-01-2014 14:27:16

Min iphone 4s halter og sprutter efter ios 7. Så kan det godt være at Apple bryster sig af at de de er gode til at opdatere gamle enheder, men hvis de ikke gider optimere softwaren til dem, så hellere lade være med at sende opdateringer ud som gør produktet ringere at bruge.

3 4
zzup 14-01-2014 21:54:43

Overdrivelse fremmer som ofte forståelsen..
Jeg kender nogen som har en iPhone 4, de stadig fungerer fint efter opdatering til iOS 7..

Så du må jo lige forklare, hvad du mener med "halter og sprutter"..

1 0
jec 15-01-2014 10:39:09

Fx listen over seneste åbne apps hakker gevaldigt. Slide-to-unlock når telefonen ringer, her skal der som regel flere forsøg til før den regere. Vil ellers mene at det er en simpel kernefunktionalitet som bare skal virke.

0 0

Om brug af cookies