Apple erkender 4G-bommert med ny iPad

Det var en fejl at markedsføre den nye iPad som et 4G/LTE-produkt, lyder det fra Apples skandinaviske pressechef.

Apple erkender 4G-bommert med ny iPad

Der gik ikke længe fra Apples præsentation af den nye iPad, til den første snak om 4G/LTE-understøttelse begyndte at rulle i Europa.

Frekvenserne er ikke de samme i USA og eksempelvis Danmark, men alligevel blev det nyeste medlem af iPad-familien præsenteret som et produkt, der kan køre 4G via selskaberne TDC, Telia, Telenor og 3, på Apples danske hjemmeside.

Den formulering er nu blevet ændret til data via mobilnetværket, og Apples presseansvarlige i Skandinavien, Petter Arnstedt, erkender samtidig, at markedsføringen blev grebet forkert an.

– Det var en fejltagelse, siger han ifølge idg.se til svenske Telekom Online uden at ville uddybe nærmere.

Den nye iPad kan dog stadig ræse af sted på det mobilnetværket med en teoretisk downloadhastighed på 42 Mbps via 3G, hvis det pågældende netværk er blevet opgraderet dette.

Det sidste nye

Næste interessante fortælling om emnet. mobilsiden fortsatte historien. 11/3/2012 gik redaktionen videre og publicerede et indlæg omkring Overblik: Alt om The new iPad, det første kig på HTC One X og testen af Xperia S er i gang – Du finder den her. Læs også seneste nyt om emnet her.