Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple event d. 16 oktober: ny iPad på vej

Apple event d. 16 oktober: ny iPad på vej

5 uger efter Apples dobbelte iPhone-lancering, genindkalder Tim Cook og Co. verdenspressen til ny Apple begivenhed. Her er hvad vi forventer at se.

Apple sender igen invitationer ud. Denne gang, til et storstillet presse-event ved virksomhedens hovedkvarter i Cupertino. Står rygterne til troende, vil vi her se nye iPads, nye iMacs og længe ventede opdateringer. Det skriver 9to5mac.

Læs også: iPad Air 2 kommer snart og vil blive endnu tyndere

Ny iPad Air

Begivenhedens største stjerne bliver sandsynligvis en ny iPad. iPad Air får en efterfølger som givetvis bliver tyndere og vil inkorporere Touch ID.

Billeder af en iPad Air-prototype er nyligt lækkede, af vietnamesiske Tinhte.vn. En kilde der udmærker sig, ved tidligere at være først med uofficielle billeder af iPhone 4S, 5S og 5C forud for lanceringen.

Ifølge Tinhte.vn er der hold i rygterne, og bekræfter, at den nye iPad Air vil barbere en halv millimeter fra forgængeren, mens Touch-ID finder vej til Hjem-knappen.

Se også: Udrulning af iOS 8 er gået i stå

Prototype af den kommende iPad Air 2
Prototype af den kommende iPad Air 2

Nye iMacs

På desktop-fronten svirrer rygterne omkring en højopløst retina-skærm til Apples store 27 tommers iMac. I den anden ende af skalaen, forlyder det, at en mindre Macbook på 12” med retina-skærm vil få debut.

Med det nye hardware, følger også nyt software, og OS X Yosemite forventes at få officiel debut med de nye enheder. Yosemite bringer Apples ’Kontinuitet’ til desktop og bærbar, og sikrer en dyb integration mellem alle dine Apple-enheder.

Med ’Kontinuitet’ kan du besvare din iPhones SMS’er eller opkald fra din laptop, eller arbejde på et dokument på iMac’en, for sømløst at arbejde videre på iPad’en på vej ud af døren.

Mulige overraskelser?

Apples egen overskrift til begivenheden er ’It’s been way too long’, og antyder dermed, at visse enheder får en længe ventet efterfølger.

Der verserer ingen håndfaste rygter omkring hvilken enhed, Apple her har i tankerne. Men i Apples portefølje venter både Mac mini, Apple TV og iPod Touch alle spændt på en efterfølger.

Apples presse-event vil foregå kl. 10.00 californisk tid og vil live-streames på Apples event-hjemmeside.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies