Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple-event på torsdag

Apple-event på torsdag

Rygterne talte sandt. Apple har sendt invitationer til et event på torsdag.

Året starter for alvor for æblefans på torsdag den 19. januar. Apple sendte i nat, dansk tid, invitationer til udvalgte dele af pressen, hvori de inviteres til "an education announcement" i New York. Dermed talte sidste uges rygter altså sandt.

Der hviskes om at det bliver et lille eksklusivt event - i sammenligning med de store shows der ind i mellem stables på benene - og at det ikke vil indeholde nogen form for ny hardware. I stedet har rygterne sagt eventet vil fokusere på iBooks - eventuelt som en mulig ny kanal for lærebøger. I så fald er det ikke noget, vi vil få glæde af herhjemme. I hvert fald i første omgang.

Ifølge Walter Isaacson, forfatter af Steve Jobs-biografi, var dette netop et område som Jobs ønskede at sætte sit fingeraftryk på. I biografien fortæller Jobs, at forlagene ville kunne komme uden om staternes godkendelse af lærebøger, hvis de blev foræret væk på iPad'en.

Hvad tror du, Apple har i ærmet?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mazzen 12-01-2012 14:24:29

Set i forhold til den negative feedback som har været fra de forskellige kommuner, så tvivler jeg på de vælger Apple igen, da de kort sagt bare er for dyre at vedligeholde, set i forhold til andre modeller.

0 0
ihk 12-01-2012 16:37:57

hvor har du hørt om det om iPads?

det er htc'er der skrottes fordi de ikke virker.

0 0
Søren D 13-01-2012 11:24:23

kommunerne/skolerne har fundet ud af at skolerne ikke selv kan skabe indhold til systemerne men er nødt til at bruge de relativt dyre få apps der endnu findes. Mange hælder istedet til hjemmesidemodellen hvor stoffet kan tilgåes fra mange forskellige platforme og er relativt let at skabe for mange udviklere.

HTC'erne der blev skrottet var så vidt jeg ved ikke tabletter men telefoner af typen Wildfire S og problemet var pudsigt nok tilstede hos en enkelt virksomhed nemlig hos den svenske sygeforsikring....Men det var da en go' historie dengang.

0 0
Tbm2 12-01-2012 16:48:08

jep, det siger jeg også.
og ingen negative eller dårlige kommentar tak

0 0
Om brug af cookies