Apple-fans i protest mod Apple-leverandør

Mere end 150.000 mennesker har tilsluttet sig en underskrifts-indsamling, som er sat i gang i protest mod arbejdsforholdene for ansatte ved Apple-leverandør.

Apple-fans i protest mod Apple-leverandør

En artikel i New York Times, med fokus på arbejdsforholdene ved Foxconn, og andre Apple-leverandører i Kina, har nu fået en britisk Apple-fan til at oprette en underskrift-indsamling. Det skriver ComOn.dk.

Underskrifts-indsamlingen opfordrer Apple til at sørge for bedre arbejdsforhold til de ansatte, og tilslutningen er at spore. På blot to døgn lykkedes det at få mere end 140.000 underskrifter. Dette er i skrivende stund vokset til næsten 154.000.

Manden bag underskrift-indsamlingen Mark Shields siger til Guardian:

 -”Jeg er tilfældig aktivist, der aldrig før har startet en underskrifts-indsamling. Jeg er selv et Apple-menneske, har en MacBook og en iPhone. Jeg elsker disse ting, de har ændret mit liv, men de bliver produceret med stor menneske lidelse”.

Med denne protest ønsker han at Apple, skal gennemføre nogle ændringer hurtigst muligt, så alle Apple-fans igen kan gå med hovedet højt.

Apples chef, Tim Cook, reagerede med at sende alle ansatte en mail, hvor beskyldningerne blev afvist.

Opfølgning på historien

Efterfølgende fulgte redaktionen op på temaet. mobilsiden fulgte op på historien. 30/1/2012 blev sagen bragt videre med sagen Bør Apple-fans boykotte produkterne? – Du kan læse den her. Få også seneste nyt i sagen her..