Apple får stereo-debut med iPad Mini

Apple har ikke ligefrem skiltet med det, men den skulle være god nok. iPad Mini er det første iOS-produkt med stereo-højttalere.

Apple får stereo-debut med iPad Mini

Den 23. oktober 2012 blev ikke kun dagen, hvor Apple gik med på ‘mini-tablet’-legen. Det blev også den dag, hvor iOS-brugere for første gang kan se frem til stereolyd frem for mono.

Ifølge flere af de anmeldere, der har haft fingrene i iPad Mini, er der således blevet plads til to højttalere i bunden af den nye Apple-tablet. Det gælder blandt andet The Verge, som senere også har tweetet, at det er blevet bekræftet af Apple.

Amazon står bag iPad Mini-konkurrenten Kindle Fire HD, og i første omgang havde firmaet skrevet monolyd ud for den nye Apple-tablet i et sammenligningsskema med de to produkter. Denne detalje er dog sidenhen blevet fjernet, skriver macrumors.com.

De andre modeller i Pad-porteføljen er kun udstyret med en enkelt højttaler. Det samme gælder iPhone-serien.

Emnets videre forløb

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 30/10/2012 postede redaktionen en ny vinkel med artiklen; iOS-chefen forlader Apple – er Maps grunden? – Læs fortsættelsen her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..