Apple fikser kortapp – sådan cirka

Fredagshumor: Apple har nu løst problemet med deres miserable kortapplikation på en yderst kreativ måde.

Apple fikser kortapp – sådan cirka

Det er fredag, det er meget snart weekend og det der bidende koldt uden for. Og hvad er så bedre end lille sjov video her på falderebet til starten på weekenden.

Apple har fået enormt meget dårlig omtale på grund af den mindre heldige kortapplikation i iOS6. Men nu har Apple løst problemet i følge det alternative “nyhedssmedie” the Onion.

The Onion rapporter at Tim Cook, CEO for Apple, har bestemt sig for at bruge firmaets enorme pengetank på at rette op på alle fejlene i kort-applikationen på en lidt, skal vi sige, alternativ måde.

Se selv i nedenstående videoklip, og bemærk at der er lige et par sekunders reklame, før videoen starter.

Redaktionen på Mobilsiden.dk ønsker alle vores læsere en go’ weekend – husk vanter, hue og Mobilsiden.dks gode råd til at undgå vinter relaterede skader på mobiltelefonen.

Seneste nyt om Apple

Næste interessante artikel i sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 7/12/2012 fulgte vi historien op med sagen; Derfor taber Apple: For lukket og ufleksibelt – Læs fortsættelsen her. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..