Apple fjerner 4G-support i iOS 6.1 beta 4

Apple er klar med fjerde beta-release af iOS 6.1-softwaren til iPhone 5. Men den store nyhed, 4G-understøttelse, er fjernet fra softwaren.

Apple fjerner 4G-support i iOS 6.1 beta 4

Den store nyhed i iOS 6.1 forventes at blive understøttelse af 4G LTE på iPhone 5, der siden september måned har været uden denne funktion, selvom hardwaren understøtter det.

Ny Apple-fejl: Ingen 4G i iPhone 5

Apple har netop frigivet den fjerde betaversion af iOS 6.1 til udviklerne. I vores mailboks advarer betafolket, om ikke at opgradere til beta 4, hvis de fortsat ønsker 4G-understøttelse, da denne funktion tilsyneladende igen er fjernet fra softwaren.

En tråd på Mobildebat.dk viser, at det aktuelt er Telias kunder der ikke har 4G-adgang, mens 3’s stadg har med beta 4.

Det er fortsat uklart hvornår Apple forventes at være klar med iOS 6.1 i den endelige udgave. Nu er spørgsmålet så, om det så bliver med eller uden 4G.

Tyske iPhone 5 brugere surfer løs på 4G

Gider du ikke vente på Apple, men ønsker dig 4G på mobilen med det samme, så tag et tjek på dette web-TV indslag, der sammenligner 4G-hastigheder.

Seneste nyt i fortællingen

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. mobilsiden gik et skridt videre. 18/12/2012 kom der flere nuancer om emnet med nyheden Apple Maps får måske hjælp af Foursquare – Artiklen kan du læse her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.