Apple fjerner brugeranmeldelser fra deres hjemmeside

Det tyder på at Apple bevidst har fjernet brugernes produktanmeldelser og karakterer fra deres online butik.

Apple fjerner brugeranmeldelser fra deres hjemmeside

Apple har tidligere vist både brugernes egne meninger om produkterne i deres online butik samt en samlet karakter, men de er på mystisk vis forsvundet fra den ene dag til den anden i England, USA og Australien. 

Manglen på brugernes anmeldelser blev opdaget af Appleinsider. De opdagede at linket til “Ratings and Reviews” blev fjernet natten mellem den 16 og 17. november. Det kunne tyde på en bevidst handling, siden det både er USA, England og Australien at dette er sket.

Apple
Den 16. november var anmeldelser stadig at finde i Apples butik, men dagen efter var de væk. Foto: Apple

AppleInsider har kontaktet Apple for at få afklaret, hvorfor anmeldelserne er blevet fjernet, men har endnu ikke fået svar.

Brugeranmeldelser og de tilhørende karakterer hjælper til at give et hurtigt overblik over en websbutiks produkter. Er der et specifikt produkt man er interesseret i, så er det rart at kunne læse andres oplevelser med det. 

Bruger i anmeldelser på online butikker?

Vi opdaterer selvfølgelig artiklen, hvis Apple svarer Appleinsider.

Flere artikler om Apple

Efterfølgende tog fortællingen en ny drejning. mobilsiden fulgte op på historien. 13/11/2019 publicerede redaktionen en ny vinkling på emnet Apple lancerer ny 16 tommer MacBook Pro – Forstættelsen om temaet kan læses her. De sidste nyheder om temaet finder du her.