Apple forbereder arbejde på virtual reality

Flere og flere firmaer begynder at kigge på virtual reality, og Apple kan godt se ud til at ville med på den vogn

Apple forbereder arbejde på virtual reality

Apple står og har et jobtilbud, men et af kravene er, at man skal have kendskab til virtual reality eller augmented reality. Det kunne altså se ud som om, at Apple gerne vil gå lidt i samme retning som Facebook og Samsung, der begge har kastet penge i udvikling i den boldgade.

Læs også: Se Samsung Gear VR

Facebook købte Oculus Rift, som er et af de mest kendte virtual reality-firmaer lige nu, og Samsung har deres hjemmeudviklede Gear VR. Det er dog ikke til at se på jobopslaget, i hvilken retning Apple vil gå i forbindelse med virtual reality.

Oculus Rift har et helt dedikeret system til virtual reality, mens Samsungs Gear VR er en tilføjelse til Galaxy Note 4, som bruger telefonen som grundlag for oplevelsen.

Læs også: Prøv Virtual Reality for en 20’er [MOBILDEAL]

Ud fra jobopslaget kan man se, at man vil arbejde med apps og grænseflader i næste generations software-oplevelser, der kan integreres med virtual reality.

Har man erfaring med virtual reality og gerne vil arbejde på dette projekt, så er jobbet altså i Californien i USA.

Efterfølgende nyt om emnet

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 25/11/2014 havde redaktionen fokus på en artikel der omhandler Apple ser rødt i kampen mod AIDS – Historien finder du her. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.