Apple fordobler egen rekord

I fredags blev der forudbestilt mere end to millioner af Apples nye iPhone 5, hvilket er dobbelt så mange som forudbestilte 4S.

Apple fordobler egen rekord

Antallet af ”iPhone 5-bestillinger har knust iPhone 4S’ tidligere rekord, og modtagelsen af iPhone 5 har været fænomenal,” sådan siger Apples marketingschef Philip Schiller i en pressemeddelelse. Forsalget, som startede i ni lande i fredags, rundede på 24 timer mere end to millioner eksemplarer. Det skriver Politiken.dk.

Dette er en fordobling set i forhold til da iPhone 4S blev sat til salg sidste år, her blev der forudbestilt cirka det halve – altså en million på det første døgn, oplyser Apple.

Teleselskabet AT&T melder også om, at deres tidligere iPhone-salgsrekorder blev slået i fredags.

To millioner forudbestillinger på de første 24 timer er overraskende højt vurderer flere eksperter.

 – ”iPhone 5 har klart fået en meget stærk start,” skriver finansanalytiker Brian White fra Topeka Capital Markets i en kommentar til salget. Hans eget estimat var på omkring 1,3-1,5 millioner det første døgn.

 – iPhone 5 kommer til Danmark den 28. september.

Der er også allerede opstået kø udenfor Apple butikker, blandt andet Apple Store på 5th Avenue i New York.

Fortællingen går videre

Næste historie om emnet er også interessant. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 17/9/2012 blev bolden spillet videre med en vinkel omkring Apple Maps har mere end 100 millioner POI-punkter – Tjek artiklen her. Læs også seneste nyt om emnet her..