Apple forsøgte at stoppe Spotify succes

Spotify er i dag verdens største tjeneste med musikstreaming som levebrød, dog var der visse forhindringer på vejen.

Apple forsøgte at stoppe Spotify succes

Spotify findes i dag til de tre største smartphone-platforme, og har stor succes på ikke kun den mobile platform, men også på PC’en.

Dog var starten ikke helt så nem for dem, fortæller direktør Sean Parker og medstifter Daniel Ek, under D10 konferencen der i disse dage løber af stablen i Californien.

De fortæller at Spotify måtte igennem mere end to års forhandlinger for at komme ind på det amerikanske musikmarked, noget der under normale omstændigheder kan tage omkring 12 uger, det skriver Engadget.com.

Til spørgsmålet om de havde fornemmelsen af at Apple forsøgte at stoppe dem i at komme ind på det amerikanske marked, tøvede Daniel Ek med en udtalelse. Men Sean Parker kunne ikke dy sig for en kommentar.

– ”Du hører ting, og folk sende dig e-mails. Der var helt sikkert en følelse af, at Apple var truet af hvad vi gjorde. Men realistisk set, hvad vi gør, er sådan en lille del af deres forretning, det ville ikke give en stor betydning for deres bundlinje.”

Spotify har i dag mere end 18 millioner sange i sit katalog, der hver dag vokser med mellem 10 og 20.000 sange. Cirka 80 procent af Spotify’s katalog indeholder sange der er blevet lyttet til.

Kunne du tænke dig at prøve Spotify kan de hentes her til Apple iOS, Android og Windows Phone.