Apple gemmer ‘guldkorn’ i færdig version af iOS 5!

Her er to oversete nye funktioner i iOS 5, der kan bliver overordentlig nyttige.

Apple gemmer ‘guldkorn’ i færdig version af iOS 5!

Med over 200 nye funktioner på den ene eller anden måde i den kommende iOS 5, så er de fleste iPhone brugere vel ret tilfredse.

Selvfølgelig kunne det være rart, hvis denne version også kunne lave penge og forudsige fremtiden, men nye funktioner som f.eks “Notifikations Center”, “iMessage”, “Reminders”, “Twitter” m.fl, så har Apple disket op med noget spændende.

Men, Apple har jo som de fleste ved en vane for at sige “one more thing”, og iOS 5 bliver helt sikkert ikke en undtagelse! De få udvalgte teleselskaber rundt på kloden, som har fået en “færdig” udgave af iOS 5 til test, selvom udviklerne sidder med iOS 5 beta version 7, så tyder noget på et par overraskelser. Mere specifikt 2 spændende nye funktioner:

1. Facetime over 3G netværk. Det åbner helt klart nogle muligheder op for dem, der ikke benytter et jailbreak, da det fremover ikke vil kræve, at man skal være i nærheden af en Wi-Fi netværk for at kunne føre en samtale med ansigt på. Jeg har rigtig længe, faktisk lige siden Apple lancerede “Facetime”, syntes at begrænsningen til Wi-Fi gjorde Facetime uinteressant på mange måder, da man praktisk talt skulle være hjemme for at modtage/eller foretage disse opkald.

2. Tekst-til-tale. En anden spændende funktion, der nok skal komme til nytte hos mange. Dette betyder i praksis, at du kan åbne din iPhone applikation for beskeder, klikke på en ‘mikrofon’-knap, og begynde at tale din tekstbesked ind på skærmen. Det vil formentlig forøge skrivehastigheden væsentlig for de fleste, og må anses for at være smart under lange SMS samtaler.

Sagen fortsætter

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 7/9/2011 kom den efterfølgende historie med artiklen; Apple skal bevise, at Samsung har skadet salget – Tjek artiklen her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..