Apple giver Apple Music et stort designløft

Ved gårsdagens WWDC-event kunne Apple præsentere en stor opgradering til Apple Music med et helt nyt design, der mere intuitivt end tidligere.

Apple giver Apple Music et stort designløft

Apple Music har kun et år på bagen, og alligevel giver Apple nu musiktjenesten et stort designløft, der skal gøre det endnu nemmere at lytte til det store musikkatalog bestående af omkring 30 mio. sange.

I den omdesignede Apple Music-app er fokus lagt på forbedre det, der er centrale – nemlig at lytte til musik. Designet er derfor gjort væsentligt simplere, så appen ikke er nær så tætpakket med information om kunstnere, afspilningslister mv. som tidligere. Hver sektion af Apple Music prydes således nu også af en stor overskrift, så du næppe er i tvivl om, hvor i appen du befinder dig.

Læs også: Få Apple Music til halv pris som studerende i Danmark

Enkelte af de tidligere menupunkter i den opdaterede Apple Music-app er beholdt, mens andre er ændret og nogle helt er fjernet. Det vil sige, at Apple Music nu er centreret omkring følgende menupunkter:

  • Bibliotek
  • Til dig
  • Udforsk
  • Radio
  • Søg
Apple Music
Foto: Phonearena.com

Når du afspiller en sang eller hører radio via eksempelvis Beats 1, bliver du nu præsenteret for en meget simpel brugerflade, hvor flere af de tidligere små ikoner i bunden og i siderne er fjernet for at gøre det simplere at navigere i. Som en ny tilføjelse er der nu integreret sangtekster i Apple Music, som du kan bringe frem blot ved at swipe op fra bunden.

I fanen Bibliotek er er også gjort plads til et afsnit til dit downloadede musik, så du nemt kan se det musik, der er lagret på din iPhone og gemt til offlinebrug.

Læs også: WWDC: Apple iOS 10 – Her er de største nyheder

Lige som alle andre nye apps fra Apple vil den opdaterede Apple Music-app komme til komme Apple-produkter i forbindelse med iOS 10, der også blev lanceret i går aftes. Det vil med al sandsynlighed ske i september måned.

Skulle du ikke have tålmodigheden til at vente dertil, kan iOS 10 allerede nu downloades som en beta, hvor du dog kan forvente en række små fejl og mangler hist og her.

Opdatering:

Efterfølgende kom der mere om sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 3/6/2016 fulgte redaktionen op med en artikel om Nye fitness-wearables fra Samsung: Gear Fit 2 og Gear IconXKlik her og læs den fulde artikel.. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.