Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple gør klar til lanceringen af Apple Pay

Apple gør klar til lanceringen af Apple Pay

Med iPhone 6 blev det muligt at betale med telefonen, og forarbejdet er så småt i gang for Apple og samarbejdspartnerne

Det nye betalingssystem, Apple Pay, som Apple fik præsenteret på deres sidste event den 9. september sammen med de nye iPhone 6, er lige på trapperne. Dog gælder det ikke for os danskere endnu - det handler i første omgang om USA.

Læs også: Bøde for at lække iPhone: 300 millioner kr.

Apple er begyndt at introducere og undervise deres retail medarbejdere i Apple butikker, samt de samarbejdspartnere, som har taget Apple Pay til sig. En ting er at skabe et system, en anden ting er at se og prøve det i praksis.

Man ville kunne opbevare op til 8 kredit- og betalingskort under Passbook. Disse kan tilføjes i Passbook med kameraet, eller også kan man bruge en iTunes konto til formålet. Betalingen foregår gennem specielle terminaler i butikkerne, og en iPhone 6 NFC-chip. På en iPhone 5S vil man kunne bruge det i et vist omfang med Touch-ID.

Læs også: iPhone 6 Plus: Alle vores billeder

Apple Pay har allerede sikret sig nogle stærke medspillere i eksempelvis Visa og Mastercard, og det vil uden tvivl være et incitament for mange, der allerede har kort herfra.

En af fordelene ved at teknologien er længere om at komme til Danmark er, at så har Apple længere tid til at finde fejl, før danskerne kan prøve kræfter med den.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies