Apple gør klar til ny iPhone

Klargøringen til en ny iPhone skulle angiveligt være på vej. Apple har skåret ned i produktionen af iPhone 5.

Apple gør klar til ny iPhone

Apple har skåret ned på deres ordre til underleverandørerne af chip og andre dele til iPhone 5, hvilket angiveligt sker fordi selskabet er i gang med, at gøre klar til produktionen af den næste generation iPhone.

 – Er dette billedet af et iPhone 5S bagcover?

Produktionen af den kommende generation iPhone skulle ske inden for de næste par uger, sådan lyder det fra analytikeren Peter Misek fra Jefferies. Det skriver Comon.dk.

 – Løse rygter: iPhone 5S og iPhone 6 i 2013

Nikkei, et japansk site, skriver samstemmende, at Apple har aflyst en række ordrer på chips til iPhone 5, da produktionslinjerne i stedet skal samle den nye iPhone.

Den koreanske avis, The Korea Economic, har en melding om, at Apple vil reducere markant i bestillingerne på displays til iPhone 5.

Seneste nyt i sagen

Siden vi bragte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fortsatte historien. 24/2/2013 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel der omhandler Analytiker: iPhone Mini kommer måske til sommer – Næste artikel om temaet finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..