Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple håber på 19 timers Apple Watch

Apple håber på 19 timers Apple Watch

Firmaet har selv sagt, at uret nok skal lades op hver nat, og nu kommer Apples målsætninger for batteriet frem

Apple er ikke kendt som et firma, der deler ud af sine planer og detaljer omkring sine produkter, så derfor må vi ty til kilder, der ikke er navn på. Den type kilde har afsløret, at Apple sigter efter, at Apple Watch kan holde i 19 timer ved blandet brug, men det er ikke sikkert, de når i mål.

Det er Apple-sitet 9to5mac, der har snakket med denne kilde, som mener der er valget af processor og skærm, der er med til at holde brugstiden nede på Apple Watch.

Læs også: Samsung i maven på Apple Watch

Processoren i Apple Watch skulle være omtrent lige så kraftfuld som Apples A5-processor, som sidder i den nyeste iPod Touch. Derudover har Apple valgt en god skærm, som kan klare 60 billeder i sekunder - 60fps.

Lige nu skulle Apples egne tests vise, at uret kan holde omkring 3 timer, hvis urskiven er fremme hele tiden, og omkring 4 timers kontinuerlig fitnesstracking. Ved standby havde Apple håber på 3 dage, og i dvale 4 dage, men lige nu skulle de kun være oppe på 2-3 dage.

Læs også: Apple Watch kommer til USA i marts

Ud over selve kapaciteten skulle Apple også arbejde på opladningsmekanismen. Apple satser på en MagSafe-lignende løsning, og det har indtil nu været skyld i langsomme ladetider.

Selvom der endnu ikke er et officielt tidspunkt for en lancering af Apple Watch, så forventes det ude i USA sidst i marts - hvor længe der går, før resten af verden følger efter er endnu et åbent spørgsmål.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies