Apple halverer produktionen af iPhone 5C

iPhone 5C er måske ikke ligefremt i krise, men Apple har angiveligt halveret produktionen af den nye ”billige” iPhone.

Apple halverer produktionen af iPhone 5C

Det er måske lidt for tidligt at spå om, at Apples nye ”billige” iPhone 5C er i markedsvanskeligheder. Ikke desto mindre er det budskabet fra flere tech-sites, der rapporterer, at Apple har skruet ned for produktionen.

CTechCN oplyser, at Apple har halveret produktionen af iPhone 5C fra 300.000 enheder om dagen til 150.000 enheder dagligt, skriver GSMArena.

iPhone 5C skal blandt andet hjælpe Apple med at komme ind på det store kinesiske marked. Men kineserne har tilsyneladende ikke været overvejende positive overfor iPhone 5C, og prisen er allerede sat ned til 500 dollars, hvilket er 30 procent under den officielle pris.

Ifølge AfterDawn solgte Apple i den første weekend ni millioner nye iPhones, hvoraf de seks millioner angiveligt skulle være iPhone 5S, hvilket efterlader en markant mindre del til iPhone 5C.

Kilde: AfterDawn, GSMArena, CTechCN

Det videre forløb i sagen

Den seneste udvikling finder du her. mobilsiden gik et skridt videre. 13/10/2013 kørte vi en artikel omkring temaet Apple har intet nyt skabt siden iPad og iPhone – Følg den videre udvikling her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.