Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple halverer produktionen af iPhone 5C

Apple halverer produktionen af iPhone 5C

iPhone 5C er måske ikke ligefremt i krise, men Apple har angiveligt halveret produktionen af den nye ”billige” iPhone.

Det er måske lidt for tidligt at spå om, at Apples nye ”billige” iPhone 5C er i markedsvanskeligheder. Ikke desto mindre er det budskabet fra flere tech-sites, der rapporterer, at Apple har skruet ned for produktionen.

CTechCN oplyser, at Apple har halveret produktionen af iPhone 5C fra 300.000 enheder om dagen til 150.000 enheder dagligt, skriver GSMArena.

iPhone 5C skal blandt andet hjælpe Apple med at komme ind på det store kinesiske marked. Men kineserne har tilsyneladende ikke været overvejende positive overfor iPhone 5C, og prisen er allerede sat ned til 500 dollars, hvilket er 30 procent under den officielle pris.

Ifølge AfterDawn solgte Apple i den første weekend ni millioner nye iPhones, hvoraf de seks millioner angiveligt skulle være iPhone 5S, hvilket efterlader en markant mindre del til iPhone 5C.

Kilde: AfterDawn, GSMArena, CTechCN

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BE 14-10-2013 12:16:34

Det er et stærkt brand, men for at fastholde brandets værdi, skal der i en konkurrencestyret virkelighed også leveres noget ud over det sædvanlige.

Har Apple så gjort det med lanceringen af 5S og det nye operativsystem?

Det kan der være delte meninger om, både for og imod, men generelt ser det ud til man har holdt alene på de gamle kerneværdier og designet.
Meget nyt syntes ikke at være kommet til i softwaren med det nye IOS, og vist er der lagt en 64 bit processor i telefonen, - men er det nok for brugerne, når de samtidig frivilligt som ufrivilligt mødes af andre med andre mobiltelefoner og ser udviklingen i såvel hard- som softwaren, og de muligheder som dette giver brugere af deres mobiltelefoner.

Jeg er bange for Apple begår den samme fejl som de dengang gjorde med deres computere, og som nær havde kostet firmaet livet.

Det at være speciel kræver også man hele tiden viser hvad der gør en speciel i forhold til andre på markedet, og speciel betyder også indenfor mobilmarkedet, at man er langt foran konkurrenterne med sit produkt både på hard- og software siden.
- Og det er altså svært at få øje på efterhånden.

0 0

Om brug af cookies