Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple har købt 24 selskaber på 18 måneder

Apple har købt 24 selskaber på 18 måneder

Amerikanske Apple har i det sidste halvandet år købt 24 firmaer, men Apple er stadig på lur efter flere

Apples chef, Tim Cook, løftede sløret for, at Apple i de forgangne 18 måneder har købt 24 mindre selskaber, og at den amerikanske IT-gigant stadig er på udkig efter flere, så længe de passer i Apples kultur.

”Vi er ikke i et kapløb om at bruge flest penge eller opkøbe flest selskaber. Vi er i et kapløb om at lave de bedste produkter, der beriger folks liv,” fortalte Cook til en pressebegivenhed.

Læs også: Siri på vej til Apple TV?

Historisk set har Apple ikke været dem, der har betalt mest for at opkøbe andre firmaer. Apple har således aldrig brugt over en milliard dollars på et enkelt køb, men det kan der også blive ændret på.

”Vi har ikke en regel om, at vi ikke må bruge mange penge eller noget i den stil. Vi vil betale, hvad vi synes er en fair pris,” siger Tim Cook.

Læs også: Apple mobilbetalings-løsning rører igen på sig

I 2013 købte Apple en del firmaer, der arbejder med kort og lokation som for eksempel HopStop, Locationary og WifiSLAM, men også forskellige chip-producenter og andre firmaer er blevet indlemmet i Apples stald.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

jec 24-04-2014 14:59:47

0 1
jec 24-04-2014 15:09:55

"Vi er ikke i et kapløb om at bruge flest penge eller opkøbe flest selskaber. Vi er i et kapløb om at lave de bedste produkter, der beriger folks liv." Hvorfor siger Apple altid de (selv)fede ting, men agere stik modsat. Behøver man at nævne Rockstar Consortium i den sammenhæng.

2 11

Om brug af cookies