Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple har købt et firma der laver 3D kort

Apple har købt et firma der laver 3D kort

C3 Technologies havde stor succes på CES 2011, hvor de bl.a demonstrerede deres system på Android og iOS enheder.

Apple har i al hemmelighed købt det populære Svenske firma “C3 Technologies” tilbage i August, som beskæftiger sig med udviklingen af 3D-kort.

C3 Technologies havde stor succes på CES 2011, hvor de bl.a demonstrerede deres system på Android og iOS enheder.

Firmaet anvender en tidligere teknologi, der blev benyttet til at målrette et missil, for at opnå deres imponerende 3D-kortlægning effekter. Denne YouTube video her illustrerer teknologien, og er lavet som en overflyvning i Oslo, Norge.

Hvornår og om denne fantastiske teknologi bliver at finde i “Kort” applikationen på iPhone vides ikke. Men hvis vi kigger i bakspejlet, så købte Apple netop Siri teknologien for at integrerer den i iPhone. Så mon ikke også det er meningen med opkøbet af C3 Technologies?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

01-11-2011 11:54:54

Både Google og Nokia tilbyder allerede 3D byer. Især Nokia har nogle imponerende modeller over fx København med flottere streetview en Google. Hvis det ikke allerede findes i OVI maps til mobilen, så skal det nok komme.

Dog er der ved at opstå et problem med en del af de kortservices, OVI maps luftfotos er mange steder af meget ringe kvalitet og Google mangler i den grad at opdatere deres kort over DK. Det er meget fint med alt det 3D geil, men hvis de data man får er '5' år gamle så er de ikke meget værd. Et sted hvor det er tydeligt er hvis man kikker på Boulevarden i Aalborg, her stadigt billeder fra dengang gaden blev omlagt... for mange år siden.

0 0
Tommy 01-11-2011 16:29:19

lige netop derfor er det interessant med konkurrence ;)
Nokia har også en beta app der hedder Nokia city scene som er en avanceret version af google street view.
Alle disse features bliver sgu fede at have når de integreres i en samlet enhed!

0 0

Om brug af cookies